- Advertisement -
()

Az Mi6 gyártósora még alig hűlt ki, de már jönnek az Mi7 pletykák, kitalált/megálmodott kinézetek és lehetséges specifikációk. A most kiszivárgott pletykák szerint, a vállalat következő zászlóshajóját a Snapdragon 845 lapka készlet fogja vezérelni. Ma Kína egyik ipari bennfentese azt állította, hogy a kínai cég és a Qualcomm jelenleg dolgozik a Snapdragon 845 v2 optimalizálásán.

Hozzátette, hogy a fejlesztési folyamat jó ütemben halad, mivel Xiaomi várhatóan megkezdi a Mi 7 tesztelését ez év novemberében. A Xiaomi jövőbeni zászlóshajójának végső tesztje a következő év februárjában történhet meg. A Mi 7 nagyméretű OLED képernyővel érkezhet, ugyanakkor az okostelefon valószínűleg nem tartalmaz egy képernyőn alá megbújó ujjlenyomat-olvasót.

Június pletykák azt állították, hogy a közelgő Google Pixel 2 és Pixel 2 XL az új Snapdragon 836 lapkakészlettel megjelenítő telefonok. Azonban az újabb információk azt mutatták, hogy a Snapdragon 836 lapkakészlet nem létezik és a következő prémium SoC a Qualcomm-tól a Snapdragon 845 lesz.

Pletykák még arról szólnak, hogy a Snapdragon 845-öt a Samsung gyártja a 10nm-es Low Power Early (LPE) FinFET eljárással. Arra számítanak, hogy a kombinációja magában foglalja a Cortex A75 magokat, az Adreno 630 grafikai csipet és az X20 LTE modemet, mely akár 1,2 Gbps sebességgel is tud letölteni.

Az Mi7 pletykák szerint az új zászlóshajó kijelzőjét a Samsung OLED képernyője teszi ki, várhatóan 18:9 képaránnyal és ez lehet az első Xiaomi telefon, ami beépített vezeték nélküli töltést támogatni fogja. Az Mi7 háza mint az előd Mi6-nál kerámia és üveg lehet, árát a 6GB változatnak olyan 3000 Yuan körülire vizionáljuk. A bemutatásra 2018 első negyedévében lehet számítani, mint a többi nagy márkánál, pl. Samsung S9 vagy LG G7.

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -