Xiaomi 12 Lite jelent meg a GeekBench teszteken

1631
- Advertisement -

A Xiaomi 12 sorozat nemzetközi bemutatója már megvolt, nem rég szerencsénk volt itthon is megtapizni az új flagshipeket és jövőhéten újabb mérföldkőhöz fog érni Európában. De majd erről később. Tegnap pedig a Xiaomi 12 Lite bukkant fel a GeekBench listában.

Xiaomi 12 Lite

Eddig 3 verzióval ismerkedhettünk meg, a sima Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro és Xiaomi 12X. De most a GeekBench listájában megjelent egy újabb verzió, melynek kódneve “Xiaomi 2203129G” a Xiaomi 12 Lite lesz.

Xiaomi 12 Lite GeekBench

A GeekBench oldaláról kiderült, hogy a Lite a Qualcomm Snapdragon 778G processzorral és 8 GB memóriával került a listára. A teljesítménye megegyezik a hasonló processzorral rendelkező telefonokkal, az egymagos pontszám 778 és a többmagos pontszám 2864.

Ennél sokkal több infó jelenleg nincs az új telefonról, de még annyi, hogy MIUI 13 Android 12 alapon jön rá kapásból. A telefonból még csak az 5G verzió szivárgott ki, pedig az elődből volt 4 és 5G is. Majd meglátjuk, hogy csak a prociban lesz “lájt”, vagy még egyéb összetevőt is megcsonkítanak az ár oltárán.

Ezzel a processzorral már találkozhattunk a Xiaomi 11 Lite 5G NE és a Xiaomi CIVI telefonokban. Bár a CIVI itthon nem ismert, mert “only China”, de az 5G NE ellenkezőleg. Reméljük ezért a processzor választásért kellően alacsony árat fogunk kapni és a kamera hármas sem lesz rosszabb, mint a Xiaomi 12X telefonban. Meglátjuk.

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE