Another milestone in Xiaomi's history: the world's first flagship Mi Home store opens in China

2254
- Advertisement -
()

Az egyedülálló értékesítési modell, az e-kereskedelmi platform és a logisztikai rendszer integrálásával a Xiaomi teljesen új ökoszisztémát mutatott be, amelyet eddig még nem láthattunk. Ez egy teljesen új módja a marketingnek, melyhez a piacnak még idő kell, hogy érthető legyen mások számára is. Az online értékesítés terén Kínában a Xiaomi úttörő szerepet töltött be, így mostantól az internet plusz, és az új kiskereskedelmi stratégiákkal foglalkozik.
Pár napja már beszámoltunk róla, hogy hamarosan megnyílik a Xiaomi első, luxus zászlósható üzlete. Ma meg is nyílt a világ első zászlóshajó Mi Home-ja Shenzhenben, Kínában! 
Hamarosan nyílik több zászlóshajó Mi Home más városokban is.

Az első zászlóshajó Mi Home üzlete Shenzhenben (Kínában) található egy hatalmas, kétszintes, 650 m2-es épületben, amelyet a Eight Inc. tervezett. Tim Kobe tervező első műve, egy Apple store (minimalista üvegkocka) a New York-i V. sugárúton taláható.
A kétemeletes áruházban több száz termék találhatól, köztük okostelefonok, Mi Ecosystem termékekkel, mint például Mi Sphere kamera, Mi Robot Vacuum porszívó, és Mi PowerBank. “Olyan cég vagyunk, amely minden szinten folyamatosan az innovációt kutatja, és az intelligens termékek lehetőségeinek körét bővíti.

A földszint Mi telefonokból és a Mi ökoszisztéma termékből áll, míg a második emelet az intelligens otthoni termékeké, valamint az önálló e-kereskedelemre, a Youpin-on eladott termékekre összpontosít.

Több interaktív képernyőfal található, melyen az ügyfelek megnézhetnek bármilyen terméket, amiről többet szeretnének tudni.

A megnyitó ünnepség:

Kora reggel hatalmas tömeg tolong, hogy részt vehessen a nyitóünnepségen. CEO of Xiaomi, Xiaomi CEO is itt van kedvenc napszemüvegében.

A Xiaomi vezető menedzsmentje, és társalapítója a Shenzheni zászlóshajó Mi Home nyitóünnepségén.

5,4,3,2 … 1… a zászlóshajó Mi Home hivatalosan is megnyílik

A pénztárnál Xiaomi CEO készen áll a vevők kiszolgálására. Az első ügyfél nagyon szerencsés!

Ezután a második emeletre indult, ahová az életmód és az intelligens otthoni termékek kerültek. És mi van a kezében? Az ukulele.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE