- Advertisement -
()

A rövid videóról ismert TikTok csavar egyet a jól bevált formulán, és hamarosan akár 10 perces videók készítését is lehetővé teszi a platformján. 

The TikTok valóságos kulturális jelenséggé vált, egymilliárd havi aktív felhasználójával pedig a világ egyik legnépszerűbb közösségi oldalává lépett elő. A tökéletes közösségi élmény eléréshez mindent meg is tesznek a fejlesztők, folyamatosan építgetik, csinosítgatják az oldalt, most pedig egy újabb megoldással bővítik a repertoárt.

A vállalat tavaly elérhetővé tette a 3 perc hosszúságú videókat, sőt bizonyos felhasználóknak 5 perces videók feltöltését is engedélyezte. A jelek szerint bejöttek a hosszabb tartalmak, mert hamarosan minden korábbinál hosszabb videók válnak elérhetővé: a The Verge megkeresésére a TikTikot birtokló cég, a ByteDance megerősítette, hogy megnövelte a videók időtartalmát, és a közeljövőben világszerte elérhetővé teszi a legfeljebb 10 perc hosszúságú tartalmak készítését a platformon.

Folyamatosan új dolgokon gondolkodunk, hogy értéket hozzunk közösségünkbe, és gazdagítsuk a TikTok-élményt” – mondta a vállalat szóvivője a The Verge-nek adott nyilatkozatában, hozzátéve, hogy izgatottan várják, hogyan élnek majd a felhasználók a hosszú videók adta lehetőséggel.

Ironikus módon, míg más közösségi média platformok, mint az Instagram vagy a YouTube  felbuzdulva a TikTok sikerén, saját maguk is rövid videós tartalmakkal igyekeznek megújítani a kínálatukat, addig az ötletgazda oldal az elmúlt időszakban elkezdte fokozatosan megnövelni rövid videóinak időtartamát.

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE