- Advertisement -
()

A múlt hónapban Xiaomi felemelte a függönyöket a Mi6-ról a 2017-es év zászlóshajójáról. A legfrissebb pletykák szerint elindult egy megfizethető Mi6 verzió, az Mi6 Lite.

A Xiaomi arról vált ismertté, hogy minőségi eszközöket versenyképes és alacsony áron dob piacra. De az Mi6 ára jelenleg 2,499 yuan, drágább, mint elődje az Mi5, ami 500 yuan-val olcsóbb volt. De úgy tűnik, hogy a Xiaomi más megközelítést követ, dolgozik egy olcsóbb Mi6 változaton.

A Xiaomi Mi6 Lite-ban egy Qualcomm Snapdragon 660 octa core processzor 4 mm-es Cortex A73-os, 2,2 GHz-es és egy 4 magos Cortex A53-as 1,9 GHz-es sebességgel operál. Lehet, hogy támogatni fogja a 2 csatornás LPDDR4X 1866MHz-es RAM-ot, UFS 2.1 tárhely és Quick Charge 4.0, valamint X10 LTE kapcsolat. A 660 a Samsung 14nm LPP folyamatot használja, ami azt jelenti, hogy a processzor nagy hatékonysággal és hőellenőrzéssel fog működni.

A Xiaomi Mi6 Lite pletyka a Snapdragon 660 közelgő fellépése miatt jött, holnap fogják bemutatni. A chipkészlet kivételével nem voltak kiszivárgások vagy híreki Mi6 Lite-ról. A Mi6 Lite jó lehetőség lehet olyan embereknek, akik nem akarnak több mint 2000 Yuan-ot eltölteni okostelefonjukra.

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -