MIUI 9 Key features Part 3 - Split screen

5582
- Advertisement -
()

The split screen is not new to many, since the Mi Max 2 phone debuted in July 2017 in the Chinese developer's ruin. Since then, many phones have already received the new MIUI9 feature in their developer ruins, Chinese, global, multi and of course the Hungarian ruins. But! Many people, and I mean many people, are just getting to know the new and incredible features of MIUI9, as the stable branch has only recently reached the stage where all devices have it. Unfortunately, as you may have read in the last few days, not everyone has it yet, but it's promised to everyone this month. Well let's see another key feature, the Split Screen.

Az osztott képernyő lehetővé teszi, hogy a már megnyitott alkalmazásokat, de csak kettőt, a képernyőt felosztva egyszerre jelenjenek meg. Ehhez nem kell mást tenni, csak megnyitni egymás után azt a két alkalmazást amit ki szeretnénk rakni a képernyőre, vagy egy már régebben megnyitott, de memóriából nem töröltet. Tehát ha már benne vannak az alkalmazások váltóban – Menü gomb röviden – akkor bökjünk az Osztott képernyő szövegre balra fent, majd keressük ki azt az alkalmazást, amit szeretnénk, hogy felül legyen. Fogjuk meg ujjal és húzzuk fel. Ha ez megvan, akkor alul válasszuk ki azt az alkalmazást, amit szeretnénk a képernyő alsó felén használni. Erre csak simán rá kell bökni és máris alul megnyílik. Ugye milyen egyszerű?

Split screen windows are not fixed in size. You can resize the two windows at the same time by dragging the strip separating the two screens up and down by the small white strip in the middle. This sets which window should be larger or smaller.

If you want to swap the two windows, all you have to do is double-tap the small white stripe in the middle of the black bar separating the two screens. The windows will then be swapped.

Az osztott képernyőből való kilépés egyszerű módja, ha újra megnyitjuk a futó alkalmazásokat – Menü gomb röviden – és fent a lebegő értesítésre bökünk, amibe az van írva, hogy “Kilépés az osztott képernyős módból”. Ekkor a felső alkalmazás lesz teljes képernyős. Lássuk is ezt a gyakorlatban, szép lassan bemutatjuk vizuálisan is ez mit jelent.

However, not all applications support split screen yet or will. MIUI9 reminds us of this in a floating bubble.

On the other hand, it can be fun to watch your favourite video while you play.

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE