Megnyílt az első hivatalos Mi Store Barcelonában! Jöhet az MWC!

1054
- Advertisement -

Két nappal a Mobile World Congress idei megnyitója előtt, ma, 2018.02.24. szombaton megnyílt a hivatalos Mi Store Barcelonában.

Személyesen Xiang Wang látogatott el és megnyitotta a harmadik Spanyol hivatalos Mi üzletet. A Xiaomi alelnöke és a globális piac vezetője személyesen fogadta a napok óta türelmetlenül váró rajongókat, hogy ezzel népszerűsítse a Xiaomi-t és növelje az első napi bevételt.

A legnépszerűbb termékek itt is a telefonok voltak, a prímet a Xiaomi Mi A1 és a Redmi 5 Plus vitte.

A megnyitóra rengetegen voltak kíváncsiak és egyes spanyol rajongó képes volt az üzlet előtt letáborozni, hogy az elsők között juthasson be a boltba nyitáskor. Ilyen szinte csak az alma termékeknél volt divat, de úgy látszik az őrület átszállt a Xiaomi rajongókra is.

A Barcelonai Mi Store munkatársai jól képzett rajongókból áll és jól bírták a hatalmas tömeg áradatát. Gratulálunk nekik és sok sikert kívánunk!

Hétfőre az is ismerni fogja a Xiaomi márkát, aki még nem hallott róla, vagy csak simán lekínaizta és inkább egy rágott alma mellé teszi le elvakult voksát. 🙂 Jövő héten pár érdekesség fog napvilágot látni Barcelonában, nagyon izgatottak vagyunk! Próbálunk minden időben megírni, maradjatok velünk és kövessétek oldalainkat!

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE