- Advertisement -
()

A Xiaomi’s Note sorozat a piacon az egyik legelismertebb phablet. Versenytársak a Samsung Note sorozatával. A Xiaomi Mi Note 3 már néhány hete kering a neten, a legújabb pletyka szerint a Note 3 rendszere a kettős kamera beállítással.

A Xiaomi Mi Note 3 úgy tűnik egy hajlított hátsó és elülső panel jelenik meg. A fényképezőgép elhelyezkedése hasonló az Mi6-hoz. A Note 3 rendkívül vékony keretet tartalmaz az oldalán és a tetején. Az ujjlenyomat-érzékelő a kereten alsó részén található, a mérete alapján talán támogatni fogja a gesztusokat. Az ujjlenyomat-érzékelő szintén a beágyazott Home gomb mögött lesz, mint a többi kapacitív gomb.

A Xiaomi Note 3 valószínűleg ugyan úgy megkapja a Snapdragon 835 SOC-ot, 6GB RAM-ot és 128GB tárhelyet, mint az Mi6. Viszont kijelző valószínűleg AMOLED lesz, 5,7″ átmérővel, ami alá simán befér egy 4000 mAh kapacitású akkumulátor.

Ha a pletykák beigazolódnak, akkor a Mi Note 3 megkapja az Mi6 kamera felszereltségét, hátul dupla 12MP, míg elől 8 MP selfie kamera lesz.

Mi lehet még benne?

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -