Kiszivárgott egy renderelt kép a Xiaomi Note 3-ról, 2 kamera lesz benne!

675
- Advertisement -

A Xiaomi’s Note sorozat a piacon az egyik legelismertebb phablet. Versenytársak a Samsung Note sorozatával. A Xiaomi Mi Note 3 már néhány hete kering a neten, a legújabb pletyka szerint a Note 3 rendszere a kettős kamera beállítással.

A Xiaomi Mi Note 3 úgy tűnik egy hajlított hátsó és elülső panel jelenik meg. A fényképezőgép elhelyezkedése hasonló az Mi6-hoz. A Note 3 rendkívül vékony keretet tartalmaz az oldalán és a tetején. Az ujjlenyomat-érzékelő a kereten alsó részén található, a mérete alapján talán támogatni fogja a gesztusokat. Az ujjlenyomat-érzékelő szintén a beágyazott Home gomb mögött lesz, mint a többi kapacitív gomb.

A Xiaomi Note 3 valószínűleg ugyan úgy megkapja a Snapdragon 835 SOC-ot, 6GB RAM-ot és 128GB tárhelyet, mint az Mi6. Viszont kijelző valószínűleg AMOLED lesz, 5,7″ átmérővel, ami alá simán befér egy 4000 mAh kapacitású akkumulátor.

Ha a pletykák beigazolódnak, akkor a Mi Note 3 megkapja az Mi6 kamera felszereltségét, hátul dupla 12MP, míg elől 8 MP selfie kamera lesz.

Mi lehet még benne?

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE