Xiaomi Hub Gateway launched in China

1499
- Advertisement -

Kínában bemutatták a Xiaomi Hub Gateway-t. A kütyü egy közösségi finanszírozási kampány keretében érkezett március 23-án.

A legújabb Xiaomi intelligens otthoni kapcsolatvezérlő központ több száz csatlakoztatott eszköz kiszolgálására képes.

A Xiaomi Hub Gateway kiskereskedelmi ára 349 jüan (~55 USD)

A Hub Gateway átjárást biztosít különböző típusú okoseszközök számára, hogy utasításokat és ütemezési információkat kaphassanak egy zökkenőmentes intelligens otthon érdekében.

A beépített Bluetooth Mesh átjáró 200 Bluetooth Mesh eszközt és 100 Bluetooth eszközt tud bármikor csatlakoztatni.

The Xiaomi Hub Gateway beépített Bluetooth jelerősítője lehetővé teszi, hogy az eszköz távolról is fogadja a Bluetooth jeleket az otthoni körzeten belül, így több helyiséget is csatlakoztat a rendszerhez.

A hub-kezelés a Xiaomi Hub Gateway új helyi hub-architektúráján keresztül érhető el. Ez azt jelenti, hogy az ugyanabban a helyi hálózatban lévő eszközök egy hub-átjárón helyezkednek el, így helyben felépülő kapcsolatot biztosítanak az azonos háztartásba tartozó eszközök számára. A Xiaomi szerint a külső hálózat ingadozása, kimaradása nem akadályozza meg a Hub Gateway-t abban, hogy előre beállított automatizálási feladatokat hajtson végre.

A készüléket négymagos feldolgozó chip hajtja, és 4 GB tárhellyel rendelkezik. Vezetékes és Wi-Fi kapcsolat is lehetséges a Xiaomi Hub Gateway segítségével.

A 2019-es CES-en jelent meg egy új sorozat a Yeelight termékcsaládban, ez pedig a BLE Mesh világítás. Lényege, hogy az eszközök egy Mesh hálózatot alkotnak, Bluetooth-on kapcsolódnak, először egymáshoz, majd a Bluetooth Gatewayhez, ezáltal növelve a hatótávot és a gyorsaságot.

Európai megjelenéseről egyelőre nem tudni.

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE