[KAMU] Kiszivárgott a Xiaomi Redmi 5 Plus, 18:9 képarány és dupla hátsó kamera

883
- Advertisement -

Nem, nem clickbait cikk! Szeretnénk felhívni a figyelmet, egy, a kínai neten keringő álhírre, kamu hírre, de leginkább tévedésre! Aki ezt olvassa a magyar net hasábjain, még véletlen se higgye el!

Tegnap láthattunk a Xiaomi Redmi Note 5-ről szivárgott képeket, melyek szerint a phablet valószínűleg 18:9-es kijelzővel és kettős hátsó kamerával érkezik. Azonban a friss információk szerint, a Redmi 5 és a Redmi 5 Plus is megjelenik a Redmi Note 5 előtt. A Redmi 5 Plus-ról szivárgott képek egy teljes képernyős telefont mutatnak. Bla-bla-bla…

Ez a Google nem rég bemutatott Pixel 2 XL telefonja!!! 😀

Nem is fordítom tovább, teljesen felesleges. Még megtalálható két kép a cikkben, amire ugyan csak rámondják, hogy ezek a Redmi 5 és Redmi 5 Plus képe és kis leírása, a további adatok meg szimpla pletyka.

Az inkább valószínűleg igaz lehet, hogy két Xiaomi telefon jelent meg a kínai CCC rendszerében, így engedélyt kapva a helyi árusításhoz. Szóval hamarosan megismerhetünk újabb Redmi készülékeket, pletyka szinten azért érdemes megemlíteni, hogy valószínűleg a Redmi 5 variánsa, de még elképzelhető, hogy a Redmi Note 5 sorozatot bővítik. Türelmesen kivárjuk az érdemi infókat és azonnal lehozzuk nektek, hogy a valóságot tárjuk ki elébetek!

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE