Xiaomi 12 Ultra, Xiaomi 12S / Pro coming in July

578
- Advertisement -

A Xiaomi májusban jelentette be, hogy globális képalkotási stratégiai együttműködést kötött a Leicával és az első munkájuk júliusban jelenik meg. A közelmúltban a Xiaomi 12 Ultra, 12s Pro, 12s Pro Dimensity Edition, 12s mobiltelefonok hivatalosan is bekerültek az Ipari és Informatikai Minisztériumba.

A Xiaomi Mi 12 Ultra várhatóan a TSMC 4 nm-es folyamatára épülő Snapdragon 8+ chippel lesz felszerelve, emellett 12GB+512GB tárhely is lesz. A Xiaomi Mi 12 Ultra 6.7 ​​hüvelykes 2K+ AMOLED LTPO képernyőt fog használni, támogatja a magas, 120 Hz-es frissítési gyakoriságot. Beépített 4.800 mAh-s akkumulátor támogatja a 67 W-os vezetékes gyorstöltést és az 50 W-os vezeték nélküli töltést. A képalkotást tekintve 50 MP főkamerával, 48 MP szuperszéles látószögű és 48 MP periszkópos telefotóval van felszerelve. A telefon képalkotó modulját a Xiaomi és a Leica közösen építi meg Leica képalkotó algoritmussal kiegészítve.

Xiaomi 12 Ultra Leica logóval

Ráadásul az ismert kínai szivárogtató, Digital Chat Station tegnap posztolta Weibon, hogy az eddigi képek a Xiaomi 12 Ultra telefonról csak a képzelet szüleménye. Mivel nem lesz “Coke” féle Leica logó a hátoldalon, a kameramodul sarkán. De szerinte a meglepetés majd csak a képeken szereplő vízjelen lesz. Talán az első színes Xiaomi vízjel, a Leica logójával…

Xiaomi 12 Ultra hivatalos bejelentés

Xiaomi CEO, a Xiaomi alapítója, elnöke és vezérigazgatója ma a közösségi médiában posztolta, hogy a Snapdragon 8+ első generációjának neve túlságosan visszafogott, és a tényleges élmény semmiképpen sem egy “kis frissítés”.

Amikor idén májusban hivatalosan is bejelentették a “Snapdragon 8+”-szal felszerelt éves remekművet, Xiaomi CEO elárulta, hogy a Snapdragon 8+ kódnevű, 8475-ös processzor jelentős ugrást jelent a teljesítmény és az energiafogyasztás terén. A Xiaomi és a Qualcomm már több hónapos közös hibakeresés után bejelentett, hogy az új generációs zászlóshajója kétszeres áttörést fog elérni a teljesítmény és az energiafogyasztás terén.

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE