The Amazfit GTR 3 Series launches on 12 October

1857
- Advertisement -

A Huami nem sokaknak mond valamit, pedig Kínában ők gyártják az Amazfit órákat, karkötőket. Az Amazfit hordható eszközei nagyon népszerűek, az első Pace csodáktól a népszerű Bip órán keresztül, a mai GTR és GTS órákig. De nem csak órákat gyárt a Huami, hanem fülhallgatókat, mérleget, futópadot, stb. Jövőhéten pedig érkezik a legújabb Amazfit GTR 3 sorozat.
According to Amazfit órái már nagyon sokat fejlődtek és a Xiaomi-t is az első helyre emelték a hordozható okos eszközök világpiacán. Mivel ők gyártják a Mi Band sorozatot a Xiaomi-nak, nekik köszönhető minden fejlesztés, opció és tudás. Kicsivel több mint 1 éve a Huami megvette a szárnyait bontogató ZEPP csapatot és alkalmazásukat. Beintegrálták a teljes ökoszisztémát és azóta ez a hivatalos app az órákhoz.

Zepp OS

Huami a júliusi Tudományos és Technológiai Konferencián elmondta, hogy az év végén megnyit egy kis programkeretet, hogy támogassa a felhasználókat saját óralapjuk, kis programjaik stb. kifejlesztésében. De nem számítottam arra, hogy elkezdek felhasználókat toborozni úgy tűnik, hogy az Amazfit GT 3 generáció után ez valóra válik. Reméljük, hogy a Zepp OS minden felhasználóé lehet, a könnyen használható JS fejlesztőeszközök révén kényelmes testre szabni és fejleszteni kedvenc óralapjaikat. Jövőhét kedden ez is kiderül.

Huami Amazfit GTR 3 Pro 6 csatornás biokövető

Ez az új termék Huami saját fejlesztésű, 6 csatornás BioTracker 3.0 PPG biológiai nyomkövető optikai érzékelőjével van felszerelve. Saját fejlesztésű algoritmusokkal kombinálva, hogy pontosabban és gyorsabban mérje a pulzusszámot, a vér oxigénjét stb. Ez segíthet a fizikai egészség átfogóbb ellenőrzésében. Ez lesz az iparág vezető 6 csatornás biokövető optikai érzékelője!

Az Amazfit GTR 3 meghívó ajándékdobozok már kiküldve a kínai média celebeknek. A kártyán a rendezvény részletei és mellette egy mini videójáték. Reméljük online fogják közvetíteni, hogy el tudjuk nektek hozni magyar kommentárral a YouTube csatornánkra! Amint megtudjuk a részleteket, jelezzük YouTube-on, Facebookon és Twitteren.

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE