- Advertisement -
()

John Stankey, a HBO Max egykori tulajdonosa szerint a cégnél folyamatosan nyomon követik, hogy a felhasználók jogosan használják-e a szolgáltatást. 

Közzétette legfrissebb számait az HBO Max-et is birtokló anyacég, amelyből kiderült, hogy 2022 első negyedévében 3 millióan csatlakoztak az előfizetők sorához, így az HBO-nak és az HBO Max-nek jelenleg összesen 76,8 millió előfizetője van világszerte. Érdekes adalék, hogy ugyanebben a negyedévben a Netflix nem hogy új előfizetőkkel nem gyarapodott, de még el is veszített belőlük 200 ezret.

Az AT&T vezérigazgatója, John Stankey az első pénzügyi negyedévről szóló tájékoztatón beszélt arról, hogy a jelszavak kezelése kulcsfontosságú a streaming-üzletág hosszú távú fenntartásához, és erre ő és csapata már jóval az HBO Max indulása előtt gondolt. „Végiggondoltuk, hogyan építsünk fel egy terméket, amely kellő rugalmasságot biztosít az ügyfeleknek, a visszaéléseknek viszont nem enged teret” – nyilatkozta CEO. Az üzletember elmondta, hogy az HBO Max-nél havi szinten vizsgálják át a szolgáltatást, és nézik meg, kik azok a felhasználók, aki jogtalanul osztják meg a jelszavaikat másokkal – from a Deadline.

A megjegyzést azután tette Stankey, hogy a Netflix elárulta: jelenleg kb. 100 millió néző használja jogtalanul a szolgáltatásukat. A világ vezető streamingszolgáltatása márciusban egy új funkció tesztelésébe kezdett Chilében, Costa Ricán és Peruban, amellyel extra díjat vetnének ki a jogtalan felhasználókra.

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -