- Advertisement -
()

Bár a cikk megírásakor novembert írunk, ami épp a Movember hónapja, azért nem szeretnénk megfeledkezni azokról a hölgyekről sem, akik a sima arcbőrre esküsznek, ha életük párjáról van szó. Az elmúlt években egyre nagyobb divat lett a borosta, és a szakáll (igen, a cikk írója is közéjük tartozik), sokan a pár napos borostát sem tudják elviselni. nekik szól a következő termék.

Néhány nappal ezelőtt a Xiaomi MiJia hordozható elektromos borotvát (többek között) mutatott be. Az új zászlóshajó ultra vékony, hordozható borotva, amely majdnem bankkártya méretű, kényelmesen elfér tenyerünkben, vagy egy farzsebben.

A szita bőrbarát Voronoi geometria bionikus háló 1148 lyukkal, mely növeli az érintkezési felületet. Anyaga ón-kobalt ötvözet bevonattal, mely tartós és szívós. A hordozható elektromos borotva vastagság 13,2 mm.

A vágópengék – melyeket Japánból importálnak – minőségi acélból készülnek. Keménysége 60HRC fölötti. Az éles pengék rendkívül kopásállóak, ezért hosszú ideig élvezhetjük hatékony használatukat. Meghajtásáról egy  nagy sebességű motor gondoskodik,  7800 fordulat / perc sebességgel, és mindössze 65 dB működési zajjal.

A beépített akku mérete talán kicsit túlzó is, bár hátrányként semmiképpen sem nevezhető. Töltését az új trendeknek megfelelően USB Type-C portról oldhatjuk meg, így külön töltőt sem kell magunkkal cipelnünk. Napi 3 perc folyamatos borotválkozással nagyjából  30 napig használható. A készüléken rejtva találjuk a kapcsolót, így idegenek nem tudják használni. Található rajta töltöttségjelző, tisztítását pedig könnyen elvégezhetjük.

This is the Xiaomi MiJia hordozható elektromos borotva jó választás lehet gyakran utazók számára. Értékesítése novenber 11-én, 11: 00-kor indul a szokésos helyeken (többek között a Mi Home áruházakban is) .  Ára 179 jüan (bevezető áron 7300 Ft)

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -