Itt van hát végre! Elegáns, titán USB-C fülhallgató a Xiaomi-tól!

3146
- Advertisement -

Amint azt sokan tudjátok, a legújabb Xiaomi Mi 6 zászlóshajóban sajnos nincs 3,5 mm-es audió csatlakozó. A következő legjobb megoldás az alul lévő USB-C port használata a kedvenc fülhallgatók adapterrel való csatlakoztatása, de mikor és milyet? Nos, Xiaomi csak válaszolt a kérdésekre és bemutatott egy új, prémium USB-C fülhallgatót.

A Xiaomi USB-C fülhallgató titánból és gyönyörűen tükörszerű kivitelben készül. Egyedülálló vasgyűrű akusztikus architektúrát használ, hogy kiváló minőségű hangot produkáljon, annyira, hogy még japán Hi-Res Audio minősítést is megkapta és a Grammy-díjas hangmérnök, Luca Bignardi szakértelmével hangolták.

Ez az USB-C típusú fülhallgató támogatja a zajszűrés technológiáját 50 Hz-től 2000 Hz-ig, valamint elnyomják a hangot akár 25 decibelig is, így hallgathatod kedvenc zenéidet zajos környezetben.

A Xiaomi USB-C fülhallgató szintén egy kis távirányítóval rendelkezik, három fő gombbal és a másik oldalon eggyel a zajcsökkentés engedélyezéséhez vagy letiltásához. A fülhallgatók kompatibilisek lesznek a Xiaomi Mi6-val és bármely más, USB-C porttal rendelkező okostelefonnal.

A Xiaomi holnap kezdi el értékesíteni a prémium USB-C fülhallgatót május 23-án – 299 Yuan-ért (kb. 44 dollár).

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE