- Advertisement -
()

Sokan nem tudtátok, de a Xiaomi hangszergyártó partnerrel is rendelkezik.
Az év elején a Poputar P1 klasszikus okos gitár mellett bejelentettek egy ukulele-szerű gitárt, “Populele S1” néven. Ez volt az első ilyen hangszer.

A hangszer lenyűgözte a Xiaomi rajongókat. Akkora sikert aratott hazájában, hogy  bejelentették az új változatát.

Ismerkedj meg a Xiaomi Populele S1 and U1 ukulele gitárjával.

U1 (balra) és S1 (jobbra)

The Populele S1/U1 legfőbb látnivalója, a fogólapba épített LED-panel, melyhez applikáció is tartozik. A gitárt Bluetooth-on keresztül okostelefonnal, vagy táblagéppel is szinkronizálhatjuk, a mellékelt katalógusból több száz dal közül választhatunk, és a LED-ek segítségéven megtanulhatunk gitározni. A panel megjeleníti az akkordokat, melyeket ujjunkat le kell fognunk. A LED-ek fénye erős, és közvetlenül a húrok alatt világítanak.

Az alkalmazásról:
Nemcsak hatalmas gyűjteményt kínál, hanem vizuális információt is tartalmaz minden egyes akkordról, amely lehetővé teszi a hangok rögzítését játék közben. Ez megosztható a közösségi médiában is. Ha még nem állnál készen arra, hogy nyilvánosságra hozd a zenéd, a felvételeket a Mi Cloud-ban is tárolhatod. Képzeld el, milyen izgalmas lesz egy kis idő múlva visszahallgatni az első lépéseket (bénázást).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Populele U1-nél eltér az alkalmazott anyag fajtája. A fedlap és az oldalak elkészítéséhez a Xiaomi európai juharfa fajtát választott. Kiváló akusztikai tulajdonságokkal, szépséggel és kiváló tartóssággal rendelkezik, akárcsak a Populele S1-nél használt rózsafa. A Maple magasabb (fényesebb, csengőbb) hangot ad, míg a rózsafa kissé melegebb (sötétebb) hangzást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A gitár 800mAh-os akkumulátorral és szokásos USB kimenettel is rendelkezik. Egy töltéssel nagyjából 10 órát használhatjuk, és 2.5 óra szükséges a feltöltéséhez. A csomagban egy pengetőt, tokot, húrkészletet, tápkábelt, és egy porvédőt is kapunk.

További részletek, specifikációk on this link érhetők el.
A két hangszer kb. 37-47e Ft-ért lehet a tiétek. Mivel törékeny eszközről van szó, így ingyenes szállítást nem találtam. Vásárláshoz használjátok a keresőt (én Alin, és és here találtam)

 

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -