- Advertisement -
()

intelligens fakockaAz építőjáték kiváló módja annak, hogy a gyerekek játékosan fejlesszék agyi, és motorikus képességeiket. A logikát már viszonylag korán elsajátítják, ezért a későbbiekben fontos tényező lehet az effajta készségfejlesztés. Hogyan tudnánk fejleszteni a klasszikus fakockákat, mellyel a mai gyerkőcöket is le tudjuk kötni? Naná, hogy a Xiaomi erre is tudja a választ. Ma bemutatta új, kifejezetten a csöppségek számára kifejlesztett intelligens játékát. Ez a kicsi fakocka segíthet tanítani gyermekeinket, ára mindössze $51,15. A Xiaomi kis fából készült intelligens építőelemeivel képes a fejlődésben lévő gyermekek tanítására, a képzelőerő fejlesztésére.

Xiaomi fakocka Xiaomi okos játékKínai nyelvtudás nélkül is kitalálhatjuk, hogy itt a szavakhoz a képet kell párosítani.okos fakockaSzókirakó

A Xiaomi fakocka funkciói és felépítése

A termék egy gazdagépből (host) és 2 építőelemből áll, melyeken színes TFT képernyő található, négyzet alakban,  4.2 cm oldalmérettel. Súlya 55 gramm, SGS élelmiszeripari szilikonból készül, és ellenáll 1.2 méteres vízmélységnek, tehát vízálló. Alkalmas 2-7 éves gyermekek számára. A beépített játékok a Montessori “háromfokozatú” tanítási módszertan alapján készültek, amely a gyermekek tanulási érdeklődésének és aktív tanulási szokásainak ápolását szolgálja. Nincs éles széle, így a gyerekek biztonságosan játszhatnak velük.

intelligens játékkockaEgy kis matek

Xiaomi okos fakockaA beépített 3 tengelyes gyorsulásérzékelő, nyomásérzékelő, gyorsulás érzékelő, támogat egyfajta kontroll lehetőséget. Azonosítja a rázást, ütést, forgatást, döntést, 5 féle fogó kézmozgást, remegés. Az építőelemekkel többféle utasítást is végrehajtathatunk, alkalmas az ábécé tanításra, valamint kiváló angol szavak elsajátítására is. Még a matek házihoz is használható. A Xiaomi új terméke, az intelligens fa építőelemek (fakockák) teszik élvezetessé és érdekessé a tanulást gyerekeink számára. Mert a tanulás nagyon fontos!

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -