Important announcement, 10 phones will no longer support Chinese MIUI ROM!!!

7313
- Advertisement -

Kedves MIUI rajongók!

A MIUI ROM-ot rendszeresen frissítették azóta, hogy első verzióját 2010. augusztus 16-án kiadták. A MIUI Csapata elkötelezte magát amellett, hogy a legjobb élményt nyújtja az összes eszköz felhasználóinak. A MIUI teljesítménye folyamatosan javul, és jobb és jobb rendszerteljesítményt biztosít minden felhasználó számára. A MIUI legjobb teljesítményének biztosítása érdekében azonban határozott döntést kellett hozni a 10 eszköz frissítésének felfüggesztéséről, miután hosszas beszélgetés és értékelés történt az eszközök, az aktív felhasználók, a hardver teljesítménye stb. miatt.

MIUI 9 Kína fejlesztői ROM (zárt béta és nyilvános béta)
2017. november 16-tól kezdődően a következő 10 eszköz MIUI 9 kínai fejlesztői/béta ROM frissítése felfüggesztésre kerül, mind a zárt béta, mind a nyilvános béta verzió: Mi 2, Mi 3, Mi Note, Mi Note Pro, Mi Pad, Redmi 1, Redmi 1S, Redmi 2, Redmi 2A, Redmi Note 1

MIUI 9 kínai stabil ROM
MIUI 9 kínai stabil ROM-ot fogunk biztosítani a fenti eszközök felhasználói számára (Redmi 1 kivételével). A MIUI Stabil ROM 9.1 és a MIUI Stabil ROM 9.2 lesz kiadva a jövőben, hogy a felhasználók élvezhessék a villámgyors utolsó MIUI 9-et. A telepítési módszert később adjuk meg. Kérjük, maradj a fórumban. Köszönjük türelmedet és megértésed.

Comment:
1. A Mi 3 ugyanazt a kódot használja, mint a Mi 4. Ezért a Mi 4 MIUI ROM-ot letöltheted és telepítheted a Mi 3 telefonra. De a kompatibilitás miatt a rendszer stabilitása nem garantált.
2. Nincs MIUI 9 Stabil ROM a Redmi 1 számára hardverkorlátozások miatt.

Ami számunkra lényeges, mivel ez a kínai romokra érvényes, a MIUI Magyarország romjai is megszűnnek és a Xiaomi.eu úgyszintén. Global romokról még nincs hír, nem is szeretnék rémhírt terjeszteni a megszűnéssel kapcsolatban. Ha van valami változás a global romokkal kapcsolatban, azonnal megírjuk a hiteles információkat.

- Advertisement -

1 comment

  1. Nekem nagyon tetszett az előd, de sok apró hibája volt, ráadásul elég drága. Ez végre javított lett, rendes beszéd hangszórót kapott, árban is jó. Én bekockáztattam a Kínát és hogy a garancia miatt Spanyolorszába kell majd küldenem, de hát mégsem 200e Ft, csak 150e. Nem mindegy. Ráadásul a a xiaomishop.hu sem hivatalos forgalmazó, mert beszéltem a Xiaomi Global Ügyfélszolgálattal, nem tudják mikor lesz Magyarországon hivatalos forgalmazás és egyáltalán lesz-e a közeljövőben. Egyelőre november 8-tól lehet EU szinten, hivatalosan előrendelni Spanyolorszában és november 11-től megvásárolni, de sajnos Magyarországra nem lehet rendelni, max ha kiutazol érte, akkor juthatsz hozzá. Magyarországon egyedül a WayteQ ami xiaomi telefonok hivatalos forgalmazását végzi és ők is javítják, de csak amiket náluk vásároltak. A xiaomishop.hu Kínából hozza a telefonokat és a garanciát is ott végeztetik szerintem. Úgyhogy nagyjából ugyanott vagy. Gearbest.com – on egyébként 130-150e Ft között lehet rendelni és EU Express szállítás esetén elküldik Londonba, onnan postázzák tovább neked, így nem kell ÁFA és vám költségektől tartani. Az EU express szállítás pedig 5 dollár csak.

COMMENT ON THE ARTICLE