Elindult a Xiaomi Mi Mix 2 globális értékesítése Indiában

726
- Advertisement -

Indiában pár órája lett vége a Xiaomi Mi Mix 2 bemutatónak, ami a globális értékesítés első lépcsője. Új-Delhiben került sor a bejelentésre, mivel India a Xiaomi második legnagyobb piaca. A Kínán kívüli értékesítés, az az a globális megjelenések itt kezdődnek és innen számíthatunk a további hivatalos megjelenésre. A Mi Mix 2 telefon az első olyan Xiaomi okostelefon, mely a világ összes frekvenciáját tudjam természetesen az országunk leghírhedtebb 800mHz, B20 frekvenciáját is.

Indiában a nem rég újra hivatalos kapcsolatot ápoló Flipkart webáruház kínálja a Xiaomi termékeit és persze a Mi.com által üzemeltetett Mi Store off-line üzletek polcaira is felkerülnek a hivatalosan bejegyzett termékek.

Hivatalosan Indiában a Mi Mix 2 csak október 17-től lesz kapható 35.999 indiai rúpiáért, ami nagyjából 145.500 forintnak felel meg. Ezért az összegégért a 6/128GB, aranyozott változatot kaphatjuk meg. Ugye, hogy jó ár érte?

A Xiaomi Indiában sem szakít a hagyományokkal, minden csúcs készülékét a nagy gyártók legjobb készülékeihez hasonlítja, kiemelve, hogy miben jobb egy Xiaomi telefon a konkurenciához képest.

Nagyon várjuk már a további fejleményeket, hogyan, mikor ér végre hazánkba a Xiaomi. Még mindig csak remélni tudjuk, hogy nem csak hivatalos beszállító lesz, hanem képviselet is, ami magával hordoz egy üzletet, amiben testközelből megcsodálhatjuk a Xiaomi vívmányait!

Maradjatok velünk, figyeljétek a híreket, napi szellemi betevőtöket szállítjuk azonnal!

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE