- Advertisement -
()

Ma a Xiaomi hivatalosan is kiadta a 124. új termékét MiJia márkanév alatt. A közösségi finanszírozással megalkotott Mamoda Smart masszázsfotel a súlytalanság érzetét adja.

A MIJIA App hivatalosan is listázta, hamarosan pedig elkezdődik a forgalmazása is.
A Xiaomi intelligens masszázsfotel az egész testünk számára komplex masszázst biztosít, a nyaktól a combokon át a sarkunkig. Az intenzitás önállóan állítható. Számos mód közül választhatunk (pl. Dagasztás vagy akupresszúra).

A hivatalos oldal szerint ez masszázsfotel L típus hosszú sínes tervezéssel készült. A hátmasszázs felület hossza akár 125 cm is lehet, így a hasznos masszázsfelület 60%-kal nagyobb, mint a hagyományos “egyenes sínes” masszázsfotelek esetén.
A belső mechanika tartós, kopástűrő alkatrészekből épül föl. A 103 fokos masszázsszöggel a hátsó izmokat teljesen lefedve, szilikon masszírozó golyókkal lazítja el testünket.

A fotel tartós bőrből készült, tisztítása egyszerű.
A Momoda gyártmányú Smart Masszázsfotel könnyedén, 126 fokos szögben állítható, zéró gravitációs pozícióba, amelyben elveszítjük a gravitáció érzékelét (jól hangzik). A masszázs során a a készülék körülbelül 100W-ot fogyaszt, készenléti üzemmódban megelégszik 0,5W-tal is. A zajszint nem haladja meg az 55 dB-t.

A Xiaomi intelligens masszázsfotel csatlakoztatható a MiJia Mobile App-hoz, amelyen keresztül a használó beállíthatja a funkciókat, és testre szabhatja saját masszázs kombinációját. Például: testmozgás, nyugtató mód, alvásjavítás.
A felhasználó manuálisan is beállíthatja a testtartást, a masszázs technikákat, a masszázsrészeket és így tovább.

 Ára 3 999 jüan, $666 (nettó 175e Ft). Értékesítése december 9-én indul.

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -