[KAMU] Xiaomi Redmi 5 Plus leaked, 18:9 aspect ratio and dual rear camera

884
- Advertisement -
()

Nem, nem clickbait cikk! Szeretnénk felhívni a figyelmet, egy, a kínai neten keringő álhírre, kamu hírre, de leginkább tévedésre! Aki ezt olvassa a magyar net hasábjain, még véletlen se higgye el!

Tegnap láthattunk a Xiaomi Redmi Note 5-ről szivárgott képeket, melyek szerint a phablet valószínűleg 18:9-es kijelzővel és kettős hátsó kamerával érkezik. Azonban a friss információk szerint, a Redmi 5 és a Redmi 5 Plus is megjelenik a Redmi Note 5 előtt. A Redmi 5 Plus-ról szivárgott képek egy teljes képernyős telefont mutatnak. Bla-bla-bla…

Ez a Google nem rég bemutatott Pixel 2 XL telefonja!!! :D

Nem is fordítom tovább, teljesen felesleges. Még megtalálható két kép a cikkben, amire ugyan csak rámondják, hogy ezek a Redmi 5 és Redmi 5 Plus képe és kis leírása, a további adatok meg szimpla pletyka.

Az inkább valószínűleg igaz lehet, hogy két Xiaomi telefon jelent meg a kínai CCC rendszerében, így engedélyt kapva a helyi árusításhoz. Szóval hamarosan megismerhetünk újabb Redmi készülékeket, pletyka szinten azért érdemes megemlíteni, hogy valószínűleg a Redmi 5 variánsa, de még elképzelhető, hogy a Redmi Note 5 sorozatot bővítik. Türelmesen kivárjuk az érdemi infókat és azonnal lehozzuk nektek, hogy a valóságot tárjuk ki elébetek!

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE