Xiaomi today unveiled the Mi Qicycle Mountain Bike. At a surprising price of 300$!

4654
- Advertisement -
()

A Xiaomi ma egy igen különleges kerékpárral indította a napot, Mi Qicycle Mountain Bike néven. Azért is olyan különleges, mert olyan funkciókkal spékelték meg, amelyek nem jellemzőek egy sima hegyi biciklire. Hegyi, túra kerékpárnak készült, így a Xiaomi figyelembe vette ezt tervezéskor és a megfelelő tulajdonságokkal ruházta fel.

A Mi Qicycle Mountain Bike 1650 x 235 x 785 mm külső méretekkel rendelkezik, az alumínium váznak hála a súlya csak 13,6 kg. A kerekek 27,5 mm szélességű, pont mint a váz. A mechanikai részeket sem aprózták el, a Mi Qicycle 11 sebességű váltóval rendelkezik, elől és hátul hidraulikus Shimano fékrendszerrel és hidraulikus első teleszkópos villával.

Mint minden Xiaomi eszköz, ez a hegyi bringa is rendelkezik smart funkciókkal. Egy beépített LBS, az az Location based Services található meg benne, mely GPS és AGPS segítségével határozza meg a járgányunk helyzetét, amiben még pluszban egy kínai SIM is van, így bármikor lekérdezhetjük a helyzetét. Ez lopáskor nagyon is jól jöhet! A ketyere természetesen alkalmas a túra útvonalát követni és a megfelelő appal visszanézni teljesítményünket, sebességünket, útvonalat, stb., ezen felül beállíthatjuk a maximálisan megtehető utat is, hogy nehogy túllépje a napi limitet. Az intelligens modul működési ciklusára nem lehet panasz, szabványos mikró USB-n keresztűl lehet tölteni a beépített 2500 mAh akkumulátort, melyet kb. 2 óra alatt lehet feltölteni és akár 15 napig is elmegy egy töltéssel.

A Qicycle Mounten Bike eddig a legolcsóbb a családban. Ott a hiper-szuper drága R1 a maga 3000 $-os árával, vagy az összecsukhatós városi drótszamár 455 $-ért. Ezekhez képest az 1999 Yuan, ami cirka 300 $, már igazán nem pénz, még forintban sem (78.000 Ft). Gyorsan körbenézve egy sima, jobb Monti ára itthon.

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE