6 years of Xiaomi Store in Europe! Festive discounts!

362
- Advertisement -

Az első nemzetközi Xiaomi Store bolt 2016-ban nyitotta meg kapuit a Mi-rajongók előtt Szingapúrban. Azóta az üzlethelyiségek száma világszerte gyorsan növekedett. Ezért most a Xiaomi Európában, így hazánkban is, ünnepi kedvezményekkel kedveskedik a rajongóknak és leendő vásárlóinak a Xiaomi Store 6. születésnapján.

6 éves a Xiaomi Store Európában

A Xiaomi Store hálózatát független, hagyományos kiskereskedelmi üzletek alkotják, amelyeket a Xiaomi saját partnerei alapítanak és üzemeltetnek. Az összes globális Xiaomi Store Xiaomi szabványok szerint működik, és kizárólag eredeti Xiaomi termékeket árul. A Xiaomi Stores tagjai tehát a vállalat hagyományos kiskereskedelmi üzletágának magas színvonalú szolgáltatások nyújtó hivatalos képviselői.

A magyar Xiaomi kirendeltség már tegnap beharangozta, miszerint június 18-tól kedvezményesen vásárolhattok az ország egyetlen offline üzletében, a budapesti Aréna Mallban. De! Szerencsére vannak hivatalos online partnerek is, akiknek a kínálatából már most szemezgethetünk országszerte!

The xiaomishop.hu az ország legrégebbi és legkedveltebb online webáruháza, ahonnan beszerezhetjük a kedvenc Xiaomi, Redmi kütyünket. A kínálatban brutálisan sok minden van és mától már meg is lehet rendelni! Okoscuccok, tévé, roller, stb. és még ajándékot is kaptok mellé! Hamarosan jelentkezünk a részletekkel, de addig is nézzétek meg a kínálatot, csapjatok le a kedvezményekre és ajándékokra!

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE