- Advertisement -
()

Csak szétcincálták a Mi BAnd 2-t is. Lássuk hát!

Amióta Mi Band –t bemutatták, lefogadom mindenki várja, hogy végre megkapja a sajátját! Addig is íme egy bemutató, ahol egy bennfentes szétkapott számunkra egy példányt.

Image from

A Mi Band 2 hevedere ugyanolyan anyagból készült, mint Mi-Band 1 szíja, de egy kicsit puhább és rugalmasabb. Időközben Mi Band 2-n újratervezték a csatot és lyukakat, így könnyebb viselni, és levenni.

Image from

A csatot finoman bevonták alumíniummal.
Ugyanilyen felületkezelést találhatsz a CD-ken is.

Image from

Az adatok nagy részét a Mi Band 2 a kijelzőjén is megjeleníti.

Image from

A szíj közepén található az újratervezett lyuk, amibe a kapszula kerül. Ez extra bélést kapott, amely megelőzi és megvédi a kapszulát attól hogy kiessen és így elvesszen.

Image from

Alapvető eltérés a Mi Band 1-hez képest a kijelző, amely mutatja az időt, a szívritmust, a sport adatokat és az alvási adatokat. A többi funkciók ugyanazok maradtak.

Image from

A MI Band 2 kapszulája úgy lett kialakítva, hogy IP67 víz ellenállását biztosít. Így szétszedéséhez komoly erőre és sok időre volt szükség.

Image from

A kapszula belsejében találunk egy PCB alaplapot amelybe integrálták az OLED kijelzőt, a processzort, a giroszkópos érzékelőt és a többi dolgot.

Image from

Bekapcsoláskor nem fogjuk látni az információs képernyő szélét, mivel van egy bevonat a kapszula tetején. A kijelző alatt van egy kapacitív gomb, amellyel lehet váltani a különböző beállítások és menük között. A kapacitív gomb felületének kialakítása hasonló a csatéhoz.

Image from

Mi Band 2 OLED kijelzőt használ, hogy megjelenítse az időt és fitness adatokat. Az OLED kijelzők előnyei önvilágító szerves vegyület, nincs szükség háttérvilágítást adó rétegre filmrétegre és energiatakarékos. Nagy a beláthatósága és érzékenyebb is!

Image from

Mi Band 2 támogatja pulzusmérést is. A pulzusmérő modul kábelen csatlakozik a PCB lapkához. Optikai mérési módszert használ, a LED –es, érzékeny fotodióda segítségével pásztázza a véredényeket és a szívfrekvenciát a zöld fény vérbeli abszorpciója alapján méri.

Image from

A legtöbb lyukat forró ragasztóval zárták le, amely biztosítja a víz ellenálló képességet. Ennek köszönhetően szerelés esetén nem kevés, fárasztó pucolási munkát is igényel.

Image from

A PCB lap hátulján találjuk a lítium akkumulátort és a rezgőmotort.
Hivatalosan: a Mi Band 2 akkumulátor kapacitása 70mAh, amely körülbelül 20 nap működést biztosít neki.

Image from

A kijelző hátulján van egy nyomtatott áramkör, amely kábelen keresztül csatlakozik a nyákhoz. Itt található egy kis szivacs a nyák és a nyomtatott áramkör között, amely közelében található kapacitív gomb.

Image from

Összefoglalva, Mi Band 2-nek rengeteg téren fejlődött a Mi Band 1-hez képest. Jobb lett a kivitelezés minősége és a megjelenése is dizájnosabbá vált. Még úgy is h, hogy az ára RMB 149 (körülbelül $ 23), mindig nagyon megéri, hogy beszerezz egyet!

Image from

Mi Band 1 (felül) és a Mi Band 2 (alul) egymás mellett

source: http://en.miui.com/thread-293905-1-1.html

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE