- Advertisement -
()

Xiaomi a Redmi Note 4-et mint az első 2017-es eszközt mutattak be Indiában és az ország egyik legnépszerűbb Xiaomi telefonja lett. Mivel Indiában elsöprő eredményt hozott, ezért vártuk, hogy ez év januárjában debütál a Redmi Note 4 utódja. Azonban a vállalat nem mutatott be semmilyen új eszközt Indiában az előző hónapban, de ma a cég megerősítette a Xiaomi India Twitter oldalán, hogy februárban 14-én új eszközt mutatnak be.

A Xiaomi tavaly decemberben indította el a Redmi 5 és Redmi 5 Plus okostelefonokat Kínában, de a Redmi Note sorozat valamiért kimaradt.

A Redmi okostelefonok sorozata mindig 5 hüvelykes volt, míg a Redmi Note képátlója 5.5 hüvelykes. Mivel a Redmi 5 és 5 Plus okostelefonok 5,7 és 5,99 hüvelykes kijelzővel vannak ellátva, a Redmi 5 sorozat bemutatása után kiderült, hogy a Xiaomi nem tervezi a Redmi Note 5 indítását a saját országában.

Azonban már írtuk arról, hogy a Xiaomi a Redmi 5 Plus telefont akarja Redmi Note 5 néven Indiában bemutatni. Ennek még mindig nagy a valószínűsége, hisz a Redmi Note 5A és Redmi Note 5A Prime is Redmi Y1 Lite és Redmi Y1 néven került forgalomba. Furfangos mi?

2018 első telefonja tehát az Indiában debütáló Redmi 5 kerülhet bemutatásra Redmi Note 5 néven és a Redmi 5 Plus pedig Redmi Note 5 Prime ként. Döbbenet…

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -