First phone launch of 2018 on 14 February in India. Coming up 5!

2789
- Advertisement -
()

Xiaomi a Redmi Note 4-et mint az első 2017-es eszközt mutattak be Indiában és az ország egyik legnépszerűbb Xiaomi telefonja lett. Mivel Indiában elsöprő eredményt hozott, ezért vártuk, hogy ez év januárjában debütál a Redmi Note 4 utódja. Azonban a vállalat nem mutatott be semmilyen új eszközt Indiában az előző hónapban, de ma a cég megerősítette a Xiaomi India Twitter oldalán, hogy februárban 14-én új eszközt mutatnak be.

A Xiaomi tavaly decemberben indította el a Redmi 5 és Redmi 5 Plus okostelefonokat Kínában, de a Redmi Note sorozat valamiért kimaradt.

A Redmi okostelefonok sorozata mindig 5 hüvelykes volt, míg a Redmi Note képátlója 5.5 hüvelykes. Mivel a Redmi 5 és 5 Plus okostelefonok 5,7 és 5,99 hüvelykes kijelzővel vannak ellátva, a Redmi 5 sorozat bemutatása után kiderült, hogy a Xiaomi nem tervezi a Redmi Note 5 indítását a saját országában.

Azonban már írtuk arról, hogy a Xiaomi a Redmi 5 Plus telefont akarja Redmi Note 5 néven Indiában bemutatni. Ennek még mindig nagy a valószínűsége, hisz a Redmi Note 5A és Redmi Note 5A Prime is Redmi Y1 Lite és Redmi Y1 néven került forgalomba. Furfangos mi?

2018 első telefonja tehát az Indiában debütáló Redmi 5 kerülhet bemutatásra Redmi Note 5 néven és a Redmi 5 Plus pedig Redmi Note 5 Prime ként. Döbbenet…

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -

17 PAYMENT

  1. Kár hogy szinte nem lehet sehol kapni kiegészítőket hozzá .Ahol van ott drágább mint ha veszel egy prémium márkás telót és tokot ,fólia hozzá.Jó ötlet a teló de így az emberek végképp nem fognak sorba állni a xiaomi után .Vettem note 4 de sem fólia sem tok sehol nincs hozzá és a legegyszerűbb tok is postán jönne 5000ft és szimpla tartós szilikon hátsó tok . Részemről el is vesztette a teló tudása az előnyt ha nem tehetem tartós használatra alkalmasnak .????

    • Igen van 4000,Ft +1000 Ft szállítás ,egy db olcsó szilikon tok amit nem tudok megnézni nem veszek meg .egy halom oldalon néztem és képen is teljesen mást mutat mint a teló ahogy kinéz .pl . Telefon boltos nem tud rendelni még ahol vettem sem .gagyi átlátszó szilikon tok létezik csak nekik is hozzá.üveg fóliát is olyat árul ami hiába hozzá írja semmi köze a típushoz .Ezzel ellentétben Huawei használtam és bárhol bemegyek kapok hozzá max 2000 Ft egy strapabíró védő tokot ????

    • Redmi note 4 2700+szállítás kezdődik ami jobb és tartós kinézetű az 3990 + szállítás 1000ft .Fólia több darab nézzük hozzá és egysem stimmel ha hozzá nézed .lehet a dobozon hogy 4 és 4x hez való de még a boltos is nézett hogy abszolút nem hozzá valok.tokot azt mondta időpontot se tud mondani mikor lehet rendelni .néztem összes webshop de max ha Kína rendelek lesz olcsó és jó de addig a telót így kell használni ami napi használatban addig nem fogja meghálálni .????
      Aksi nagyobb mint hasonló Huawei nél de inkább veszek helyette 10000 Ft al drágább Huaweit mert azt legalabb nem kell 2–3-4 hétig a polcon nézegetni hogy legyen hozzá kiegészítő.Arrol nem beszélve hogy bárhol néztem külföldön xiaomi volt hozzá fülhallgató gyárilag itthon miért nincs .tehát összegezve fülhallgató és kiegészítők hiányában ugyan annyiba lesz egy stabil megbízható teló ami drágább mint mire ehez megveszem amit nem lehet hozzá csak macerás és sok idő után .Kár néhány műanyag ropogós összeszerelés hibán kívül jó teló lenne.

COMMENT ON THE ARTICLE