Elon Musk, a Tesla és a SpaceX cégvezére a minap Floki nevű kutyájáról posztolt a Twitteren, amivel gyakorlatilag ismét sikerült felrobbantania az internetet. 

Nem ez az első és valószínűleg nem is az utolsó alkalom, hogy Elon Musk tweetel valamit, aztán kis túlzással a fél világ ezen csámcsog napokig. Az excentrikus milliárdos egy időben sportot űzött abból, hogy kedvenc kriptovalutájáról, a dogecoinról tweetelt, amely után rendszerint őrült magasságokba ugrott az eredetileg viccnek indult valuta árfolyama. Aki esetleg nem tudná, a dogecoin 2013-ben indult, és egy doge nevű mémről kapta a nevét, amely egy shiba inut ábrázol.

Floki megérkezett” – osztotta meg a hírt Musk a Twitteren, amelyhez egy aranyos kiskutyás képet is csatolt, amin egy shiba inu fajta látható.

Mondanunk sem kell, hogy a kép futótűzként kezdett terjedni az interneten, és a cikk írásakor már több mint 300 ezer kedvelésnél jár. Emellett persze a mémgyár is beindult rendesen, csak úgy záporoznak a kreatív alkotások, amelyeket Elon Musk új kutyája, Floki ihletett (a legjobbakat ide kattintva találod).

A posztra rengetegen reagáltak, többek között a dogecoin hivatalos oldala is megosztotta a kutyás képet, amihez a következő szöveget írták: „Musk Uram, csak annyit szeretnék mondani, hogy a kutyája olyan alakú, mint egy apró bab. Köszönöm, ez volna minden.”