Elkészült a Fimi X8 SE magyar nyelvű funkcióismertetője, hamarosan érkezik a fekete változat is

1511

A Fimi neve a drónhasználatban járatos olvasóknak nem ismeretlen, hiszen ár/érték arányban a legjobb alternatívát jelenti a dji termékeivel szemben. A kínai cég folyamatosan fejlődik, az X8 SE a 4K drón után a második olyan termékük, amit akár komolyabb munkára is tudunk használni. Nyilván nem fogjuk a dji legfrissebb drónjainak képességeit fele annyiiért Fimi néven megvásárolni, de amit ezért az árért nyújt, az sokaknak bőségesen elég. Az összecsukható kialakítás már hatalmas pozitívum, egyéb képességeinek ismeretében abszolút jó vételnek számít.
Mit sem érne egy drón esetén  a kedvező ár, ha nem kapunk mellé gyártói támogatást, és hazai szervizhátteret.
2019 nyarától már ez sem probléma, nem kell Kínába visszaküldenünk, vagy házi barkács módszerekkel magunknak javítanunk, hiszen van már hazai hivatalos forgalmazó is.
A xiaomishop webáruház szerződéses partnere a Fimi-nek, a drónok közvetlenül a gyártótól érkeznek, hivatalos (gyári szám alapú) támogatással, szervizzel. Az alkatrész ellátás is biztosított, szeptember elejétől már nem csak akkut és propellert, de a szervizen keresztül főalkatrészeket, burkolati elemeket is biztosít számukra a gyártó.
A xiaomishop-tól vásárolt drónok garanciális javítása tehát Magyarországon történik, és foglalkoznak fizetős szervizzel is, ha mástól szereztétek be a drónt. A Fimi A3-ra elkészült a segítségükkel a magyar nyelvű menü, amit az X8 SE esetén a gyártó egyelőre nem tudott megoldani a korlátozott háttértár miatt.
Ezért (is) készült most egy magyar nyelvű funkcióismertető, melyet minden X8 SE felhasználó számára biztosítanak.

További hírünk, hogy szeptember közepétől elindul a fekete szín forgalmazása is, valamint várható gyári hátizsák is a közeljövőben. A fekete Fimi X8 SE drón már most előrendelhető ezen a linken.