web analytics
KezdőlapHírekElindult az Android 13 alapú MIUI 13 tesztelése

Elindult az Android 13 alapú MIUI 13 tesztelése

Várható volt, hogy előbb-utóbb megkezdődik az új Android 13 alapú MIUI tesztelése, de most nem csak maga az AOSP. Az Android 13 második béta kiadásának tesztelése lezárult, júniustól érkeznek a stabil verziók, ami már megfelelő alapja a MIUI 13-nak.

Android 13 alapú MIUI frissítés ütemezése
Android 13 alapú MIUI frissítés ütemezése
2022. május 30-tól megkezdődött az Android 13 alapú MIUI frissítés tesztelése a Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Redmi K50 Pro és Redmi K50 Gaming telefonokon. Tegnap megjelent az első belső Xiaomi Android 13 alapú frissítés az eszközökhöz.

A belsőleg kiadott Xiaomi Android 13 alapú frissítés buildszáma 22.5.30. Ez a frissítés az első Xiaomi Android 13 alapú frissítés. A napi frissítéseket kapó eszközök már nem kapnak újra napi frissítéseket, amikor megjelenik az Android 13 alap frissítések. Bár ez nekünk, európaiaknak semmit nem jelent, hisz nálunk csak stabil verzió létezik.

Korábban 3 különböző verziója volt a MIUI-nak: napi, heti és stabil. A Xiaomi legutóbbi közleményében azt mondta, hogy 2 különböző MIUI-verzió készül, heti rendszerességgel és a stabil 2-3 havonta. A stabil alapon megjelent frissítések azonban nem kapnak ekkora jelentőséget. Ezért a napi béta frissítések sokkal gördülékenyebbek és stabilabbak, mint a stabil frissítések. A Xiaomi rájött erre, és bejelentette, hogy 2 különböző MIUI-verzióra fog összpontosítani.

A publikus kiadásra még nagyon sokat kell várni, hisz az Android 13 végleges verziója 2022 utolsó negyedévében számíthatunk. Így a Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro és Redmi K50 sorozatokhoz az Android 13 alapú MIUI 13 (13.5) csak október-november között kerül kiadásra. Kínában. Mi, európaiak lehet, hogy csak karácsonyra kapunk ebből valamit. Reméljük…

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -spot_img

Legújabb cikkek

spot_img