- Hirdetés -
()

Május 31 óta várjuk ezt a napot, hisz az Mi8 sorozat harmadik üdvöskéje az Explorer Edition a mai nappal indult el a nyilvános értékesítés. Eddig ugye csak néhány kiváltságos kaphatta meg, de mától már bárkié lehet.

A Xiaomi Mi 8 Explorer Edition a legkülönlegesebb Xiaomi telefon jelenleg, kiemelve a képernyőbe épített ujjlenyomat olvasót, az infrás 3D arcfelismerést és a legkülönlegesebb átlátszó hátlapot, amely mögött látható az alaplap felépítése. Az is kiderül hamarosan, hogy az üveg hátlap alatt vajon mi lehet? Csak kép, makett, stb.? Lehet még ma este kiderül!

Az Apple iPhone X volt az eddig egyetlen ilyen arcfelismeréssel ellátott készülék. Android vonalon is világelső a technológia, de nem teljesen ugyan olyan felépítéssel, viszont ugyan olyan hatékonysággal működik. Ígéri a gyárt, tesztekből ki fog derülni!

A képernyőbe ágyazott ujjlenyomat olvasó viszont nem világújdonság, más kisebb gyártók már megoldották ezt. A Xiaomi Mi 8 Explorer Edition ráadásul nyomásérzékeny leolvasóval büszkélkedhet és támogatja a rezgő visszajelzést.

A dupla frekvenciás GPS-t a sima Mi 8-ból örökölte, így navigáció a legpontosabb a világon. Hamarosan minden navigációs alkalmazásgyártónak bele kell vennie a menetsáv alapú navigálást, hisz ezzel a technológiával már pontosan bemérhető a jármű, hogy épp melyik sávban halad.

Végül a Xiaomi Mi 8 Explorer Edition egy 6,21 hüvelykes Samsung AMOLED képernyőt használ, 2248 × 1080 felbontással, Snapdragon 845 processzorral, 8 GB-os memóriával és 128 GB-os háttértárral. 12MP + 12MP AI zoom kettős hátsó kamerával AI rövid videofelvétel, AI jelenet kamera (stúdió fényhatás + 206 jelenetek felismerése) támogatással. Elülső 20MP-es AI kamera, portré mód, beépített 3.000mAh kapacitású akkumulátor és még sok más remek tulajdonság.

Az Mi 8 Explorer Edition ára Kínában 3.699 Jüan ~ 148.990 Ft. Hazai forgalmazása a beérkezéstől függ, az első pár száz/ezer/millió darab már biztos gazdára talált, legyetek türelmesek!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -