KezdőlapHírekElindult a Xiaomi 12 sorozat a globális úton

Elindult a Xiaomi 12 sorozat a globális úton

Tavaly decemberben a Xiaomi bemutatta a legújabb telefoncsaládot, a Xiaomi 12 sorozat. Egyelőre három darabból álló “flotta”, Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro és Xiaomi 12X néven jelent meg only csájná. A globális megjelenésről eddig csak találgatások voltak, de végre egy kézzel fogható bizonyíték is napvilágot látott.

A Xiaomi 12 és Xiaomi 12X méretben ugyan akkor, de tudásban különböznek. A 12X egy gyengébb ám olcsóbb kivitel, míg a sima egy átlagos flagship telefon. A Xiaomi 12 Pro ám az igazi nagyágyú, nagy kijelző, szuper proci, fantasztikus kamera, mindenben a legjobb. De sajnos nem mind a három telefonról derült ki, hogy elindul Európa fele.

Indonéz Telekom

Az Indonéz Telekom tanúsítvány listáján bukkant fel csak két Xiaomi 12 modell. Ez pedig a sima és a Pro. Sajnos itt nem szerepel a Xiaomi 12X, pedig nagyon kapós lett Kínában a telefon. Pedig személy szerint is a Xiaomi 12X-et néztem ki a Xiaomi Mi 9SE utódjának.

A telefonok további útjáról még mi sem tudunk semmit, de végre már az első jelek megjelentek, hogy van remény. Pletykák szerint hozzánk február végén kerül a Xiaomi 12 sorozat, de amint biztosan tudunk valamit, azonnal jövünk a részletekkel.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek