- Hirdetés -
()

Szépen lassan elérhetőek olyan kuriózumnak számító Xiaomi termékek is, melyekről eddig nem is reménykedtünk. ígéretet kaptunk a Black Shark Helo, a Mi MIX 3, a Global Mi TV-k, az Mi 8 Pro teszttermékekre, melyekről a közeljövőben videós, és írásos tesztekkel jelentkezünk. A Mi Pad 4 Plus első videóját már láthattátok, és várjuk az Mi 8 Lite-ot is egyik partnerünktől.
Szerencsések vagyunk, mert eddig minden Xiaomi okostelefont megkaptunk, és egyre több termék vár még bemutatásra. Nagy titkot nem árulok el azzal sem, ha a Gamer vonalat említem. Billentyűzet, és egér már érkezőben, a headsetről is várható egy videós bemutató.

Most pedig egy újabb, kifejezetten a játékosok, grafikusok, és videoszerkesztők számára kifejlesztett eszköz, a Mi Gaming laptop, vagy leánykori nevén a Mi GameBook is elérhetővé vált egy hazai webshop kínálatában. Én személyesen már láttam, és tapiztam is a gépet, első benyomásaim pozitívak. Bár jómagam inkább a Notebook Pro mellett tettem le a voksom, nem utasítanám vissza, ha egy i7-es szörnyet a kezembe nyomnának.
Erre sajnos sok esély, de számotokra most itt a lehetőség, hogy 2 év garanciával, magyar supporttal megrendeljétek a 4 Mi GameBook egyikét a xiaomishop.hu webshopból.

Azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a piaci igények felmérése után döntenek a készletezésről, ám mivel elérhető a kínai partnerüknél – és a lehető legkedvezőbb árat szeretnék biztosítani – az előrendelést már most biztosítják. A feltüntetett árból az előre utalásos megrendelésnél további kedvezményt kaptok, ami egész pontosan 3%. Egy ilyen árú terméknél ez jelentős kedvezmény, és még a postaköltség is ingyenes. Aki esetleg karácsonyra szeretné magát, vagy szerettét meglepni, érdemes már most megfontolni, hogy biztosan megérkezzen.
Természetesen külföldi webshopokban ennél olcsóbban is elérhető, de egy ilyen terméknél én nem kockáztatnék, bármekkora kuponos kedvezménnyel is kínálják. És a 2 éves garancia sem utolsó tényező.
A teljes palettát itt találjátok.
Érdemes a termékleírást, és a technikai információkat is alaposan átnézni, hogy mit is tud pontosan, és miben különbözik a 4 változat.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -