KezdőlapHírekEkkor debütálhat a Xiaomi 12

Ekkor debütálhat a Xiaomi 12

Sorban a 9. pletyka a Xiaomi 12-ről, a következő lehet a szép kerek 10. A Qualcomm holnap fogja bemutatni az új flagship chipjét, innentől jöhet a verseny, hogy ki lesz az első, akinek ezzel a chippel jelenik meg telefonja. Bár ennél a versenynél vannak cégek, akik versenyelőnyből indulnak, mint tavaly a Xiaomi. A Mi 11 esetében a Qualcomm a Snapdragon 888 bemutatóján bejelentette, hogy a Xiaomi csúcsa kapja meg először az új chipet. Ilyesmire idén is lehet számítani, bár a jó helyen áll a Lenovo tulajdonában lévő Motorola is, szóval még nem egyértelmű a Xiaomi elsősége.

Kínában viszont már elkezdett terjedni, hogy mikor is debütálhat a Xiaomi legújabb csúcsa, a 12. Állítólag eredetileg december 16-a volt az időpont, viszont elgondolkodtak a lehet kissé OCD-s eseményszervezők, hogy a Xiaomi 12-t mutatják be decemberben, akkor legyen már 12-12-12. Ez persze lehet, hogy csak egy kitaláció, de azért érdekes. 😀

Xiaomi 12 Ultra koncepció

Nemrég jelent meg egy pletyka a Xiaomi 12X-ről, ez elvileg ugyanekkor debütál, ellenben a Xiaomi 12 Ultrával, amely csak 2022-ben érkezik.

A Xiaomi 12 ívelt képernyővel rendelkezik, fölül középen kameralyukkal, 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával és “2K” felbontással. Sztereó hangszórókkal, valamint hármas hátsó kamerarendszerrel, melynek főérzékelője egy 50 MP-es szenzor, vagy a Samsungtól vagy a Sonytól. Az új készülék vélhetően megkapja a 120 W-os gyorstöltést és ultrahangos ujjlenyomat-érzékelővel rendelkezik majd.

A Xiaomi 12 valószínűleg már az új MIUI 13 operációs rendszerrel érkezik majd a piacra, és valószínűleg a szoftver is bemutatásra kerül ugyanezen az eseményen. Bár, akkor a MIUI 13-at 12-én mutatnák be. Lehet várnak még vele egy napot… 😀

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek