KezdőlapHírekEgy újabb rejtélyes Xiaomi telefon bukkant fel az FCC oldalán

Egy újabb rejtélyes Xiaomi telefon bukkant fel az FCC oldalán

Nem rég írtuk, hogy három új Xiaomi eszköz érkezhet, ami a sejtések alapján a Redmi 6 Pro, Mi Max 3 és a Mi Pad 4. Ezek modellszáma M1805D1SE/M1804C3DG/M1804C3CG ami arra enged következtetni, hogy a ma kiszivárgott M1804C3DG és M1804C3CG újabb telefon páros lesz.

Az új készülékek első érdekessége a MIUI9 rendszer. Mi lehet, amin még az fog futni? Vagy csak az FCC bejelentés idején még az volt rajta? Tuti 10-el jön minden új teló, majd meglátjuk. Mivel két variáns jön belőle, egyik valószínű 3/32, míg a másik 4/64 lesz, támogatni fogja a Bluetooth 4.2 szabványt és csak 2.4GHz b/g/n/ WiFi lesz benne. Szóval valami közép vagy alacsony Redmi készülék lehet. A Federal Communications Commission-höz (Amerikai Szövetségi Távközlési Bizottság) benyújtott adatok alapján még nem tudni, hogy melyik telefon fog Amerikában forgalomba kerülni, lehet nem új készülékről van szó, hanem egy meglévővel támadják be az USA-t.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img