- Hirdetés -
()

Ma reggel került ki qq videó megosztóra egy rövid Xiaomi videó, amiben egy elég furcsa eseménynek lehetünk szem és fültanúja.

Egy Mi Store-ban zárás után, Sci-Fi filmbe illő módon megjelent egy kék doboz, Mi logóval az oldalán és a tetején. A mellette lévő készülékekhez képest igen nagy a doboz. Mi Pad 4 nem lehet, hisz az hétfőn már megjelent és a Redmi 6 Pro is. Mi lehet még ilyen nagy?

– A jövő ajándéka

Vajon ezzel mire akartak utalni? Olyan eszköz jön, mint még soha? Na ugye ez igaz minden új készülékre, csak hát valami olyasmi lehet, ami eddig nem volt. Új technológia? Új processzor, képernyő? Vagy miiiiiii??? Arrgghhhh

6.28 Új Mi készülék

Nem kell mindjárt agyvérzést kapni, csütörtökön mindenre fény derül, de azt hiszem mindenki tudja, hogy bizony a Xiaomi Mi Max 3 fog megérkezni! Így 2 nappal a bemutató előtt sikerült titokban tartani, nagy meglepetés ez számunkra. Mondjuk annyira azért nem, tudtuk, hogy jönni fog, csak nem, hogy mikor. Hát már ezt is tudjuk. A nagy méret kedvelői már készíthetik is a zsebüket, erre tuti be fogsz nevezni!!!

A teljes videót itt nézhetitek meg

 

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -