web analytics
KezdőlapHírekEgy új Xiaomi telefon érkezik a jövőből 2018.06.28-án

Egy új Xiaomi telefon érkezik a jövőből 2018.06.28-án

Ma reggel került ki qq videó megosztóra egy rövid Xiaomi videó, amiben egy elég furcsa eseménynek lehetünk szem és fültanúja.

Egy Mi Store-ban zárás után, Sci-Fi filmbe illő módon megjelent egy kék doboz, Mi logóval az oldalán és a tetején. A mellette lévő készülékekhez képest igen nagy a doboz. Mi Pad 4 nem lehet, hisz az hétfőn már megjelent és a Redmi 6 Pro is. Mi lehet még ilyen nagy?

– A jövő ajándéka

Vajon ezzel mire akartak utalni? Olyan eszköz jön, mint még soha? Na ugye ez igaz minden új készülékre, csak hát valami olyasmi lehet, ami eddig nem volt. Új technológia? Új processzor, képernyő? Vagy miiiiiii??? Arrgghhhh

6.28 Új Mi készülék

Nem kell mindjárt agyvérzést kapni, csütörtökön mindenre fény derül, de azt hiszem mindenki tudja, hogy bizony a Xiaomi Mi Max 3 fog megérkezni! Így 2 nappal a bemutató előtt sikerült titokban tartani, nagy meglepetés ez számunkra. Mondjuk annyira azért nem, tudtuk, hogy jönni fog, csak nem, hogy mikor. Hát már ezt is tudjuk. A nagy méret kedvelői már készíthetik is a zsebüket, erre tuti be fogsz nevezni!!!

A teljes videót itt nézhetitek meg

 

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -spot_img

Legújabb cikkek

spot_img