web analytics
KezdőlapHírekEgy rejtélyes Xiaomi telefon bukkant fel a TENAA oldalán M1803E6E néven

Egy rejtélyes Xiaomi telefon bukkant fel a TENAA oldalán M1803E6E néven

Elég nehéz európai halandónak a TENAA oldalán kiigazodni, de hála a kínai híroldalaknak ezt megkönnyítik számunkra. Ma akadt horogra egy új Xiaomi telefon, amit a kínai hatóságok engedélyeztek. A rejtélyes Xiaomi telefon M1803E6E kódnévre hallgat és nagyon hasonlít a 4 nap múlva megjelenő Mi 6X telefonra.

Igaz az Mi 6X minden külső porcikája már ismert, de kísértetiesen hasonló a kettő, antenna, kamera és ujjlenyomat olvasó szinte ugyan ott van. De nem az, mint ez nyilván való, de akkor ez lehet az új, nem rég pletyizett Redmi S2? A TENAA oldalán fellelhető adatokból más derül ki, mivel ennek a telefonnak a kijelzője 18:9/HD+/5.99″ (1440 × 720), szóval nem csúcs kategória lesz, Mi Max 3, Mi 6C kilőve. De ekkora még is ez lesz majd a Redmi S2? Mivel a memória-háttértár páros viszont már arra enged következtetni, hiszen egészen 2/16-ról indul, 3/32 és 4/64GB párosítással találkozhatunk mi még bővíthető is lesz MicroSD kártyával. A SoC-ról annyit lehetett kibogozni, hogy nyolc magos és 2.0GHz-es, ez bármi lehet manapság. Ekkora házba, ami pontosan 160,73 × 77,26 × 8.1mm és 170g csak egy 3000 mAh akkumulátor fért, akkor ez bizony nagyon vékony lesz és megint kiáll hátul a kamera páros a hátlapból. (grrrrr)

De hogy valami finomat is írjak róla, fehér, ezüst, szürke, fekete, arany, rózsa arany, kék, piros és rózsaszín színekben lesz kapható Android 8.1.0 alapú MIUI9 rendszerrel. Kíváncsian várjuk a fejleményeket, amint van valami bővebb infó, jövünk!

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Legújabb cikkek