KezdőlapHírekEgy kihajtható Xiaomi csak prototípus maradt

Egy kihajtható Xiaomi csak prototípus maradt

A Xiaomi mindig próbál felzárkózni a piachoz, vagy épp piacvezető valamiben. Az egyes próbálkozásokat nagyon ritkán osztja meg velünk, de néha láthatunk olyat is, ami sosem jelent meg a forgalomban. Így sok telefon csak prototípus marad.

Ilyen volt a Lin Bin által, 2019-ben bemutatott hajtogatható Xiaomi telefon prototípus is. Ezt a típust sosem jelentették meg és inkább mentek a konkurencia irányába. Így született meg a Mix Alpha és a Mix Fold. De nem csak ezt az egy hajtogatható telefont nem láthattuk élőben, volt még egy, amiről nagyobb volt a csend, mint amit a fenti videóban láthatunk.

A Xiaomi ezen prototípusa nagyon hasonlít a Huawei Mate X sorozatára, nagyrészt az általános kialakításnak és a hátsó kamerarúdnak köszönhetően. A telefon hátsó burkolata hiányzik, így látható a teljes belső felépítése. A képernyője becsukva körbe öleli majdnem az egész telefont, mint a Mix Alpha esetén, de a kamera rúd a telefon legszélén helyezkedik el. Az egyik lehet a Mix Fold prototípusának.

Az érdekessége a telefonnak, hogy ugyan abban az évben, 2019-ben készülhetett, mint amit Lin Bin mutatott be. A forrás elárulta, hogy a Qualcomm Snapdragon 855 processzor hajtja a telefont, X50 5G modellem. A Mix Alpha már a továbbfejlesztett SD 855+ lapkával jelent meg. Dupla akkumulátora 3.470 + 3050 mAh ami összeadva már tetemes akku időt adott volna. A Xiaomi Mi Mix Fold telefonba már csak 5.020 mAh jutott, de az se semmi.

A telefon valószínűleg a külső képernyő sérülékenysége miatt nem jelenhetett meg, mint az első sem, meg ugye a Mix Alpha…

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img