Egy hosszú nap után itt a kényeztetés – Xiaomi okos masszázsfotel

5105
- Hirdetés -
()

Ma a Xiaomi hivatalosan is kiadta a 124. új termékét MiJia márkanév alatt. A közösségi finanszírozással megalkotott Mamoda Smart masszázsfotel a súlytalanság érzetét adja.

A MIJIA App hivatalosan is listázta, hamarosan pedig elkezdődik a forgalmazása is.
A Xiaomi intelligens masszázsfotel az egész testünk számára komplex masszázst biztosít, a nyaktól a combokon át a sarkunkig. Az intenzitás önállóan állítható. Számos mód közül választhatunk (pl. Dagasztás vagy akupresszúra).

A hivatalos oldal szerint ez masszázsfotel L típus hosszú sínes tervezéssel készült. A hátmasszázs felület hossza akár 125 cm is lehet, így a hasznos masszázsfelület 60%-kal nagyobb, mint a hagyományos “egyenes sínes” masszázsfotelek esetén.
A belső mechanika tartós, kopástűrő alkatrészekből épül föl. A 103 fokos masszázsszöggel a hátsó izmokat teljesen lefedve, szilikon masszírozó golyókkal lazítja el testünket.

A fotel tartós bőrből készült, tisztítása egyszerű.
A Momoda gyártmányú Smart Masszázsfotel könnyedén, 126 fokos szögben állítható, zéró gravitációs pozícióba, amelyben elveszítjük a gravitáció érzékelét (jól hangzik). A masszázs során a a készülék körülbelül 100W-ot fogyaszt, készenléti üzemmódban megelégszik 0,5W-tal is. A zajszint nem haladja meg az 55 dB-t.

A Xiaomi intelligens masszázsfotel csatlakoztatható a MiJia Mobile App-hoz, amelyen keresztül a használó beállíthatja a funkciókat, és testre szabhatja saját masszázs kombinációját. Például: testmozgás, nyugtató mód, alvásjavítás.
A felhasználó manuálisan is beállíthatja a testtartást, a masszázs technikákat, a masszázsrészeket és így tovább.

 Ára 3 999 jüan, $666 (nettó 175e Ft). Értékesítése december 9-én indul.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -