KezdőlapHírekEEC tanúsítványt kapott egy Xiaomi tablet, jön az új Mi Pad!

EEC tanúsítványt kapott egy Xiaomi tablet, jön az új Mi Pad!

Most tényleg azt kell írnom, hogy Lei Jun megígérte, hogy idén lesz újra Xiaomi tablet, az az új Mi Pad. Ezt élő konferencián jelentette be és azóta már rengeteg pletyka, spekuláció és rajongói formaterv látott napvilágot. Most végre valami konkrét is előbukkant!

Xiaomi Mi Pad 5
Nem biztos, hogy az új Mi Pad számmal lesz ellátva, tehát lehet, hogy nem Xiaomi Mi Pad 5 lesz a neve. De azért az egyszerűség kedvéért így fogok rá hivatkozni a továbbiakban, aztán majd kiderül úgy is.

A Mi Pad 5, a pletykák szerint nem egyedül érkezik. Talán lesz belőle kis és nagy kijelzős, ami 11″ átmérőt jelent. Mondjuk az brutál nagy, a jelenleg is használatban lévő Mi Pad 2 tabletemhez képest. Ekkor házba iszonyat nagy akkumulátor belefér, a pletykák szerint ez 8.520 mAh-át jelent. A rendszer magja vagy a legújabb 7-es sorozatú Qualcomm lesz, és/vagy MediaTek, de abból nem tiszta, hogy az 1000-es vagy 700-as széria.

EEC tanúsítvány

Ma reggel a “Евразийская экономическая комиссия” avagy Eurázsiai Gazdasági Bizottság – angolul rövidítve “EEC” – oldalán jelent meg a Xiaomi tanúsítványa. Melyben egy tablet van megjelölve. A modell száma pedig 21051182G, ami az eddigiek alapján egybevág a Mi Pad 5 pletykákkal. Szóval az ígéret megvalósul, ahogy a főnök megmondta. Csak az a kérdés, hogy mikor? Jövőhónapban megtudjuk…

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek