KezdőlapTermékekAkciókDXOMark listán a Xiaomi 12T Pro

DXOMark listán a Xiaomi 12T Pro

Nocsak nocsak, a Xiaomi új üdvöskéje megméretetett a DXOMark ranglistáján. A listán a Xiaomi 12T Pro ugyan azon a helyen van, mint a majd egy éves Xiaomi 12 Pro… 😆

Xiaomi 12T Pro DXOMark

Már lelőttem a poént a fenti képpel, de azért hadd írjam le. A Xiaomi 12T Pro a bemutatón sem akart meggyőzni, hogy ez valami eszeveszett jó kamerás mobil. De a az új 200 MP-es fényérzékelőjével azért nagyobb port is kavarhatott volna. A 18. helyre befutott telefon nem annyira rossz teljesítményben, vannak ennél gyengébb, ám jelentős szerepet betöltő márkák / típusok. De a lényeg előrébb található, azok az igazán jó kamerával rendelkező, csúcstelefonok.

Xiaomi 12T Pro DXOMark pro/kontra

A teszt alatt kialakul a cégben olyan benyomások, melyek meghatározzák a telefonról kialakult véleményt, ami alapján értékelnek. Ezek lehetnek pozitívak és negatívak, az az pro és kontra.

Amiért jó (pro)

  • Jó fotó- és videóteljesítmény jó expozícióval és magas részletgazdagsággal
  • Kiváló eszköz játékra, webböngészésre és fényképek megtekintésére a kiváló kijelző simaságának köszönhetően
  • Kiváló töltési élmény és fokozza a töltési képességeket a nagy töltési hatékonyságnak köszönhetően

Amiért nem jó (kontra)

  • Néhány alapvető kamera instabilitás, amely befolyásolja a videózást
  • Rossz hatásfok a kisülési áram tekintetében
  • Gyenge megjelenítési teljesítmény napfényben, az olvashatóságtól a természetellenes színekig

Az oké, hogy a 18. helyen szerepel a teljes listán, de ha csak a prémium szegmenst vesszük figyelembe, akkor viszont máris az első helyen van a telefon. Mármint nem a hazai árakat nézve, hanem a globáls árakkal számolva. Az első 17 telefont a DXO az ultra prémium kategóriába sorolja, amiknek az ára már egy klasszissal magasabb.

Ebben a szellemben viszont a fenti kötözködésemet teljes mértékben visszavonom. A Xiaomi 12T Pro megkapta a méltó helyét a DXOMark listáján. Nem egy Ultra Prémium telefon, de derekasan helyt állt abban a sávban, ahova a Xiaomi eleve besorolta. Egy szóval, ha egy kimagaslóan jó kamerás prémium telefont keresel, akkor a Xiaomi 12T Pro a lehető legjobb választás MA!

Ha ez nem győzött meg, akkor ez az ajánlat már biztos. A Xiaomi 12T Pro telefon most bevezető áron, egy Smart Air Fryer sütővel ajándékba kapod meg! Ez már egy kihagyhatatlan ajánlat!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img