- Hirdetés -
()

A közösségi platformokról kitiltott exelnök, Donald Trump nem akar visszatérni a Twitterre, még akkor sem, ha az új tulajdonos megengedné neki. 

Miután a Reuters megszellőztette, hogy a Twitter vezetősége rábólintott Elon Musk felvásárlási ajánlatára, Donald Trump azt nyilatkozta egy interjúban, hogy akkor sem térne vissza a Twitterre, ha Musk megengedné neki. „Remélem Elon megveszi a Twittert, mert javítani fog rajta, és jó ember, de én az IGAZSÁG mellett fogok maradni” – nyilatkozta Trump.

A Teslát és a SpaceX-et is birtokló Elon Musk részvényekként 54,2 dollárt kínált fel készpénzben a közösségi oldalért cserébe, amely egy nagyjából 44 milliárd dolláros üzletet tesz ki összességében. A Twitter vezetősége végül rábólintott az ajánlatra, így az amerikai üzletember kezébe kerül a világ egyik legnagyobb felhasználói bázisával rendelkező közösségi oldala.

Trumpot azután tiltotta le több közösségi médiás felület is, hogy az exelnök gyújtó hangú beszéde és a közösségi felületen megjelenő posztjai tavaly januárban súlyos zavargáshoz vezettek a Capitoliumnál. A volt amerikai elnök idén Truth Social néven indított saját felületet, arra hivatkozva, hogy szembeszálljon a közösségi médiavállalatok zsarnokságával, és a szólásszabadságot támogatva kikerülje az oldalak cenzúráját. Ironikus módon azonban már a felület korai felhasználói is korlátozásokra panaszkodtak, az oldal moderálási politikája ugyanis állítólag lényegesen szigorúbb, mint a Twitteré.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -