KezdőlapHírekCsütörtökön jön a Redmi Note 12 sorozat!

Csütörtökön jön a Redmi Note 12 sorozat!

Nagyon jó év vége lesz már látom, új Xiaomi és Redmi telefonok, de lesz még projektor, mosógép, laptop, fűtőtest és még ki tudja. De persze nem mindegyik globális megjelenéssel, de még reménykedhetünk, hogy ide is elérnek ezek a remek cuccok! A Redmi Note 12 sorozat biztos…

Redmi Note 12 sorozat

Mivel még csak ma jelentették be hivatalos a sorozat megjelenését, sok mindent nem tudtunk meg. Amit a Redmi hivatalos plakátokkal elárult nekünk, első sorban az a dátum: 2022 október 27. csütörtök 13:00. Emellett bejelentésre került a Pro verzió processzora, ami a MediaTek Dimensity 1080 lesz! Erről már írtam itt. Továbbá azt is megtudtuk, hogy a Pro kamerája mögött a Sony IMX766 fényérzékelője lesz, optikai képstabilizátorral.

Redmi Note 12 sorozat bemutató

A bemutatón további remek termékek is tiszteletüket teszik, mint mosógép, laptop, projektor, tévé és fűtőtest. Igen, igen, igazad van, ezek csak Kínában lesznek elérhetők. De van remény arra, hogy egyszer hozzánk is eljutnak. Szóval elég nagy csinnadratta lesz, érdemes lesz velem együtt néznetek a bemutatót, magyar kommentárral!

Gyertek és csatlakozzatok a YouTube csatornánkhoz, hogy minden élő eseményről, termék bemutatóról értesüljetek első kézből! Beszélgessünk a bemutató alatt az élő cseten, bármiről…

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img