Eddig minden Mi Band megjelenést kétes és megbízhat pletykák előztek meg, de most csak találgatások és kamu képek övezték a megjelenést. Mára már lassan mindent tudunk a megjelenő fitnesz karkötőről, lássuk mit is tud.
Számomra a legnagyobb meglepetést az új sport módok között a Ping Pong, mivel ezt űzöm évek óta, így végre nyomon követhetem az edzéseket és versenyeket. Ezen felül tenisz, ugrálókötél, kosárlabda, jóga, evezőpad is szerepel az újdonságok között.

Az új sport módok mellett újdonság lesz a női egészségügyi funkció is, ami segít a hölgy rajongóknak a ciklusainak megfigyelésében, konkrétan menszesz naptárral. 20%-kal nagyobb képernyője lesz, mint a Mi Band 4-nek, profibb érzékelőket kap, így ez is új funkct kap, még pedig vér-oxigén szint mérést. Pulzoximéter segítségével a karkötővel a vérünkben lévő oxigén mennyiségét tudjuk méri, ami nagyon fontos a sejtjeink működéséhez.

A Mi Band 5 nagy újdonsága, a mágneses töltőfej, amivel végre nem kell kiszedni a fő egységet a szíjból, csak egyszerűen odatesszük a töltőt a hátuljára és máris tölt.

Valahogy így 🙂

A Mi Band 5 elméletileg csak NFC változatban jön ki, majd ez kiderül csütörtökön. Mint az 4 NFC változata esetén, ez is csak Kínában, az UnionPay kártyaimitálásra használható. A pletykák azt rebesgetik, hogy lehet majd más bank kártyáját is hozzáadni, a merészebbek még Európára is értik ezt a lehetőséget. Ne szaladjunk ennyire előre, ne dédelgessünk álmokat.