KezdőlapHírekCorning Gorilla Glass Victus a Xiaomi Mi 11 telefon kijelzőjén

Corning Gorilla Glass Victus a Xiaomi Mi 11 telefon kijelzőjén

A telefonok kijelzője az egyik legértékesebb a felhasználó számára, hisz csak azon keresztül tudjuk a telefont kezelni, azon keresztül kapunk visszajelzést mindenről. Ezért erre vigyázunk a legjobban, régebben sima műanyag fóliával, most pedig üveg kijelzővédővel. Lehet, hogy a Xiaomi Mi 11 vet véget ennek a trendnek?

A Gorilla Glass szinte mindenkinek ismerősen hangzik, hisz évek óta nem csak a telefonok képernyőjét védő felső üvegréteget gyártják, hanem rengeteg területen bizonyítottak már a kiváló minőségű és kimagasló ellenállásáról híres üvegükkel. Hölgyeim és uraim, íme a Corning Gorilla Glass Victus az üveg új generációja!
Az újgenerációs Gorilla üveg hihetetlenül ellenáll az ütéseknek, a Victus a laboratóriumi tesztek alapján már 2 méter magasságból leejtve sem károsodik.

A leejtés ellen tehát jól védett az új üveg, de ezen felül még akár 100 kg terhelést is kibír, szóval ha ráülünk, akkor sem lesz semmi baja a telefonunk kijelzőjének.

Na de a legfontosabb a karcolhatóság. A Knoop-féle keménységi teszten egy gyémánt heggyel rendelkező tüske, 8 Newton nyomással is csak apró kis karcot hagyott az Victus üvegen. Elképesztő!!!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek