Egy remek leírást találtunk az angol fórumon, hátha segít a nyitásban. Erősen javasolt a Mi fiók EMAIL címmel való használata, ne telefonszámmal vagy ID-val, EMAIL címmel!!!(Akarom mondani, KÖTELEZŐ!!!)

Nézzük a teendőket lépésről lépésre:

0. Mi fiókod teljes körű kitöltése angol fórumon. Mi Pc Suite és MiFlash programok fel legyenek telepítve!

1. Nyitás kérése ezen a weblapon (Ez eltarthat 2-3 hétig is!)

2. Miután sikeres a kérelem, le kell töltened a nyitó programot(Nem biztos, hogy kapsz értesítést a kérelmed elfogadásáról, így 2 hét után próbálgatni kell majd naponta)

3. Bármelyik GYÁRI FEJLESZTŐI rommal megy a nyitás folyamata, kinek kínaival, kinek Globallal is sikerült már, a lényeg, hogy fejlesztői/dev rom legyen. (Aki így kapta a telefonját, nincs más dolga, mint frissíteni fejlesztőire simán az Updater alkalmazással, aki tákolt webshopossal, annak MiFlash segítségével fel kell raknia a gyári fastboot romot)

4. Jelentkezz be a telefonon azzal a belépéssel, amivel a nyitást kérted! FONTOS! Mint mondtam EMAIL címmel! Kapcsold be a Mi Fiókodban az Eszköz keresést(Find my device)

5. Jelentkezz be a http://i.mi.com oldalon az EMAIL CÍMEDDEL! Egy ellenőrző kódot küld a rendszer SMS-ben, lehet elsőre nem jön meg, 1-2 próbálkozásra mindig megjön! A kód beírása után már hozzá van kapcsolva a telefonod a fiókodhoz. Ezt ellenőrizheted a fenti sor bal oldalán “X connected” feliratra kattintva.(X a csatlakozott eszközök száma)

Kép

Kép

6. VÁRJ legalább egy napot a nyitásig, biztos ami biztos!!!

7. Nyisd meg az Unlock programot és lépj be ugyancsak az EMAIL CÍMEDDEL, amivel a nyitást kérted!!!

8. Kapcsold ki a telefonod, majd indítsd el fastboot módban (Hangerő le + Bekapcs), amíg nem látod a robotot bütykölő nyuszit. Dugd rá a számítógépedre a telefont.

9. Klikkelj az Unlock gombra

Tádáááááááááááááá ennyi volt!

Forrás: http://en.miui.com/thread-280561-1-1.html