KezdőlapHírekBlack Shark Gamer váll gomb, ha profin akarsz játszani

Black Shark Gamer váll gomb, ha profin akarsz játszani

Mobil játékok egyre nagyobb teret öltenek, bár grafikájuk még messze a PC vagy Konzol játékokhoz, de élményben és mobilitásban semmihez nem fogható. A Xiaomi gamer vonala, a Black Shark élen jár a piacon, nem csak a telefonjaikkal, hanem kiegészítőikkel is!
A Black Shark vállgombja fantasztikus kiegészítő, ami szinte konzolokhoz hasonló kontrollerré változtatja a telefonunkat.

Bármelyik telefonra felhelyezhető, legyen az Android, vagy iOS futtató eszköz, telefon vagy tablet. Teljesen univerzális, nem szükséges hozzá Black Shark telefon.

Réz-ezüst ötvözet + szilikagél közeg használatával azonnal reagál, mintha csak az ujjad lenne. Kapacitív mikró frekvenciás érzékelő, nulla hamis érintést produkál.

A Black Shark gamer vállgomb még csak Kínában kapható 39$ ~ 11.500 Ft áron, de reméljük hamarosan eljut a nemzetközi boltokba és hazánkba is.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img