KezdőlapHírekBlack Shark 2 felbukkant a 3C oldalán és egy kémfotón

Black Shark 2 felbukkant a 3C oldalán és egy kémfotón

Talán igazad is lehet, hogy ebből is kicsit többet adnak ki, mint kellene, reméltük, hogy Black Shark csak évente lesz, de úgy tűnik, a Helo köztes verzió ezt cáfolja. A minap igazolódott be az a pletyka is, mely az új gamer telefon becenevére, vagy inkább kódnevére utalt. A kínai 3C oldalán megjelent Black Shark telefon kódneve SKW-A0, a pletyka pedig a Skywalker nevet emlegette, ami így utólag nem is hangzik hihetetlennek.

A 3C adatlapjáról ez a kódnév igaz nem derül ki, de nem olyan rég már egy Geekbench teszt árulkodott erről, innen jött, hogy ez lesz a Black Shark 2.

Mind a két oldal adatai alapján már biztos, hogy a Black Shark 2-ben a Qualcomm Snapdragon 855 SoC fog dübörögni, amit Android 9 operációs rendszer fog meghajtani. A játékok folyamatosságát minimum 8 GB RAM biztosítja majd és biztosan egy újfajta folyadékhűtéses megoldás. Nagyon hasonlatos lesz belülről a nem rég megjelent Mi 9-re, mivel a 27 W-os gyorstöltést is megkapja, nem beszélve az Alita verzióhoz képest hatalmas 12 GB memóriáról. Fényképezőgép nem lesz az erőssége, ahogy eddig sem volt, viszont a fő szempont a játék, amit szoftveresen az új Game Turbo fogja kényelmesebbé tenni.

A Black Shark Helo-hoz hasonlóan a kamera elrendezés maradt, mivel a telefon vastagabb mint egy átlagos, mint az Mi 9, még így is jobban kilóg, mint eddig. Ez arra enged következtetni, hogy nagyobb kamera modul került bele és talán javulhatott a képalkotás minősége. A dizájn maradt a tipikus Black Shark-os, fekete ház, neon zöld csíkkal és zongora lakk felülettel.

Áráról és a megjelenésről még semmit nem tudunk, de a fenti tények azt sugallják, hogy nagyon közel van. Amint van valami fontos infónk, azonnal jövünk!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img