KezdőlapHírekBezárt az Aréna Mall Mi Store?

Bezárt az Aréna Mall Mi Store?

A minap Budapesten járva, gondoltam benézek az Aréna Mall Xiaomi boltjába, ami épp útba esett. Megdöbbenve láttam, hogy az üzlet zárva…

Az Aréna Mi Store 2019. október 12-én nyílt, amiről írtunk is az oldalunkon és a megnyitóról élőben jelentkeztünk. De megdöbbenve néztem körül a kirámolt üzletben.

Az üzletet szinte teljesen kipakolták, de még maradt néhány Xiaomi termék. De még arra sem gondoltak, hogy a kirakatot valamivel letakarják, mert ez nagyon rossz fényt vet nem csak az üzletre, de még a márkára nézve is. Az Aréna Mall Mi Store kalandos történetéről sajnos mit sem tudunk, mármint nincs hivatalos kommunikáció a részükről, de a háttérben meghúzódó ügyekről még mi sem írhatunk…

A fizikai üzlet után nyitották meg a xiaomieurope.hu webáruházat is, ami szintén zárva. Januárban még működött, úgy mint a Facebook oldaluk. FB oldalon viszont a legutolsó poszt 2021. január 27-én volt, azóta ott sincs semmilyen aktivitás, bejelentés, vagy bármi, ami tájékoztatná a követőket, vásárlókat, rajongókat, az aktuális helyzetről.

Reméljük olvassa valaki az üzletből ezt a cikket és érdemben tud reagálni a helyzetre, akár a vezetőségből, akár a dolgozok közül valaki. A Xiaomi magyar hivatalos partner listáján sem szerepel, erre is jó lenne választ kapni!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek