Napok óta húzza a madzagot az orrunk előtt a Huami, valami új, valami szuper Amazfit órával, de tegnap lelőtték a poént, csak az Amazfit GTS 2 és Amazfit GTR 2 okosórákat mutatták be. A GTR sorozat klasszikus kerek formával folytatja pályafutását, a GTS 2 pedig a szögletes formák kedvelőinek okozhat kis meglepetést.

Huami Amazfit GTR 2

A GTR 2 elődjéhez képest sokkal impozánsabb házat, vékonyabb keretet kapott, mely 1.39″ átmérőjű, tökéletes kör alakú AMOLED kijelzőt ölel magában.

AOD funkcióval ellátott kijelző, 326 ppi retinak képernyő, 450 nit fényerővel rendelkezik.

A GTR 2 rengeteg új számlappal fog érkezni, szám szerint 90 hihetetlen kinézetű és tudású.

Két kivitelben is megvásárolható az óra, elegáns ezüst házzal, bőr szíjjal és sportos kiviteleben, obszidián Fekete színben, szilikon szíjjal.

Szoftveres tulajdonságaiban tovább fejlesztett 24 órás megfigyeléssel gondoskodik a szívünk egészségéről, az újonnan kifejlesztett második generációs PPG biológiai nyomkövető optikai érzékelő BioTracker 2 bevezetése pontosabb és átfogóbb képet nyújt.

Az Amazfit GTR 2 bemutatja az OxygenBeats nevű vér oxigénmotort és a SomnusCare alvás motort. A kettős motorok kombinációja lehetővé teszi az alvás légzésminőségének ellenőrzését, figyelemmel kíséri, hogy a légzés zökkenőmentes-e alvás közben és pontos eredményt ad. A véroxigén detektálási sikere elérheti a 96%-ot, és az orvosi minőségű oxigénmérő észlelési eredményének átlagos hibája csak 1,6%.

A GTR 2 egy új sportmotorjával a sportmódok automatikus felismerésére és a sportadatok automatikus rögzítésére lett felvértezve. Jelenleg 12 profi sportmódot támogat, és a jövőben akár 90-et is támogatni fog. Ezenkívül az óra 2 kilenc tengelyes mozgásérzékelővel, GPS + GLONASS pozicionálással és 50 m vízállósággal is rendelkezik, a sportadatok pontosságának biztosítása érdekében.

Az óra három mágneses szuper lineáris hangszóróval és Smart PA intelligens hangerősítővel van felszerelve a hangminőség biztosítása érdekében. Közel 600 dalt képes tárolni, amit offline hallgathatsz a saját hangszóróján, vagy Bluetooth fülhallgatón. WiFi zenei átvitelt használ a dalok lassú átvitelének megoldására, iPhone és az Android mobiltelefonok zene továbbítását is támogatja. Ezenkívül A NetEase Cloud Music az órára elő van telepítve, így bárhol és bármikor hallgatsz zenét (a telefon mobilinternetét felhasználva).
Az óra beépített Xiao Ai és offline intelligens hangasszisztenssel rendelkezik. Az offline intelligens hangsegéd hangparancsokkal vezérelheti az órát internetkapcsolat, vagy Bluetooth kapcsolat nélkül. A válaszadás mindössze 1,6 másodpercet vesz igénybe és jelenleg több mint 70 parancsot támogat.

Beépített NFC támogatja az utazókártya imitálását és az Alipay offline fizetési lehetőséget.

Egy töltéssel az Amazfit GTR 2 minden funkciót használva 14 napig bírja, míg korlátozott funkciókkal 38 napig.

Árak (kizárólag Kínában)

  • Huami Amazfit GTR 2 Klasszikus – 1099 Jüan ~ 49.980 Ft
  • Huami Amazfit GTR 2 Sport – 999 Jüan ~ 45.435 Ft

Huami Amazfit GTS 2

Az Amazfit GTS 2 könnyebb és vékonyabb, mint az előző generáció, vastagsága és tömege 9.7 mm, illetve 24.7 g. Az elegáns, integrált és magával ragadó tervezési koncepciót követve, az ívelt kialakítást a törzs oldalán alkalmazzák, hogy tökéletesen integrálják az oldalsó gombokat. 1,65 hüvelykes szuper retina AMOLED kijelzővel rendelkezik, amelynek maximális fényereje 450 nit, és karcolásmentes gyémántszerű szénbevonattal rendelkezik.

Az Amazfit GTS 2 számtalan számlapot támogat, valamint három különböző anyagból készült, üveg, fém és szerves. A fém testen az anódosító technológia rendkívüli, három nagyon szép színt hozott létre: obszidián fekete, lobogó arany és a delfin szürke.

Az Amazfit GTS 2 jelenleg 12 profi sportmódot támogat, és a jövőben akár 90-et is támogatni fog. Egészségügyi funkciók, intelligens funkciók, zenei funkciók stb. tekintetében ugyanolyan nagy teljesítményű, mint az Amazfit GTR 2. Bár sok funkciót támogat, mindennapi használatának akkumulátor élettartama elérheti a 7 napot, és az alapvető funkciókkal a 20 napot!

Árak (kizárólag Kínában)

  • Huami Amazfit GTS 2 Minden színben – 999 Jüan ~ 45.435 Ft

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ