KezdőlapHírekBemutatkozott a Redmi AirDots 3 Pro

Bemutatkozott a Redmi AirDots 3 Pro

2016. december 13-át írunk, amikor az Apple bemutatja az Airpodsot, ami igencsak fölkavarta az állóvizet a fülhallgatók piacán. Bár az első TWS, tehát teljesen vezeték nélküli fülhallgató a Onkyo nevű márkához köthető, mégis az Apple tette igazán népszerűvé a koncepciót.

Az “buliból” a Xiaomi sem maradt ki, sok féle verziót gyártottak az évek alatt, de talán a legnépszerűbb ezek közül a Redmi Airdots vagy Xiaomi Mi Airdots Basic széria lett a legnépszerűbb, amiben értelemszerűen fontos szerepet játszott az 5 és 10 ezer forint közötti ára.

Redmi AirDots 3

Ennek a szériának van egy Pro verziója is, aminek megjelent a legújabb modelle, a Redmi Airdots 3 Pro. A fülhallgató rendelkezik aktív zajszűrésssel, vezeték nélküli töltéssel, és a funkciók között megtalálható az alacsony késleltetési mód is.

9 mm-es meghajtókkal és 3 mikrofonnal rendelkezik a minél tisztább hang és a minél jobb zajszűrés érdekében. Az aktív zajszűrés 35 dB-lel képes csökkenteni a külső zajokat. A kommunikáció Bluetooth 5.2-n történik, egyidejűleg maximum 2 eszköz csatlakoztatható.

A 35 mAh-s akkumulátorral a fülhallgatók egy töltéssel maximum 6 órát működnek zajszűrés nélkül és 3 órát zajszűréssel. A töltőtokban egy 470 mAh-s akkumulátor van, ami további 28 óra használatot tesz lehetővé. Tölteni a Type-C porton lehet vagy, ahogyan már említettem, vezeték nélkül.

No, de mennyi az annyi?

300 yuan, tehát valamivel több, mint 13 ezer forint, ez szerintem nagyon korrekt. Az értékesítés június 11-én indul Kínában, a jövőbeli Kínán kívüli elérhetőségéről nincs információ.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek